Özel GökJet Havacılık Anadolu Meslek Lisesi

Kabin personeli dendiğinde akla gelen kabin memurları pek çok konuda uzmanlaşmış, özel çalışanlardır. Kabin memurları sadece uçak içerisinde servis yapmakla görevli değildirler. Bir kabin memuru uçağın pek çok teknik özelliklerini bilmekle beraber ilk yardım, tıbbi ekipman kullanımı, acil durum müdahale ve arama kurtarma bilgilerine sahiptir. Herhangi bir acil durumda yolcuların emniyeti ve organize edilmesi için gerekli tüm bilgilere sahip olmak durumunda bulunan kabin memurlarına havacılık sektörü büyüdükçe daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.
Özel Gökjet Havacılık Meslek Lisesi’nin havacılık sektörüne yönelik en işlevsel bölümü olan Kabin Memurluğu, havacılık işletmelerinin kabin memurlarında bulunmasını istediği tüm donanımı öğrencilerine vermeyi amaçlamaktadır. Okulumuzun sağlayacağı teorik ve pratik eğitimle beraber gerek uçuşa, gerekse de hizmete yönelik bilgi ve tecrübe ile donanacak olan öğrencilerimizin Havayolu firmaları tarafından öncelikli olarak tercih edileceklerdir.
Hostes / Host Kimdir ?
 Uçak ve diğer ulaşım araçlarında seyahat öncesi, sonrası ve seyahat sırasındaki yolcu/müşteri hizmetlerini ve servis yapma yeterliliklerini yapan kişi.
Atölye ve Laboratuarlarımız
 Sektörün önde gelen firmalarıyla yapmış olduğumuz anlaşmalar dahilinde meslekş derslerimiz bu firmaların atölye ve laboratuarlarında gerçekleşmektedir.
Staj
 12. Sınıf haftada 3 gün işletmede staj yapılacaktır.
İş Olanakları
 Hostes/host bölümümüzden mezun olan öğrenciler, havacılık sektöründe uçucu personel olarak görev alırlar.
Hostes/Host Meslek Elemanlarında Aranan Özellikler
• Fiziki görünüm
•Mesleğe ilgi ve yatkınlık
•Anlama-kavrama ifade ve ikna becerisi
0212 871 08 71