Air Clinic personel alacak!

YUSUF ZENGİN

Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri şirketi TGS’ye sağlık hizmeti sunan Air Clinic, 4 ayrı ilan ile personel arıyor.

Air Clinic tarafından yayınlanan iş ilanlarında işe alınacak personelin Hasta Taşıma Görevlisi, İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı, İstasyon Müdürü ve Yolcu Hizmetleri Görevlisi olarak istihdam edileceği belirtildi.

İstasyon Müdürü ile İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak işe kabul edilen personel, İstanbul Avrupa yakasında görevlendirilecek. Diğer ilanlara başvurusu kabul edilen personeller ise Adana, Ankara (Akyurt), Antalya (Muratpaşa), İstanbul (Avr-Bakırköy), İzmir (Gaziemir), Muğla (Bodrum, Dalaman), İstanbul (Asya-Pendik) gibi bölgelerde ikamet eden kişilerden seçilecek.

ENGELLİ YOLCULARA HİZMET SUNUYOR

THY’nin engelli yolcularına hizmet sunan Air Clinic, anlaşmalı olduğu limanlarda (İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Adana ) görevlendirilmek üzere Yolcu Hizmetleri Görevlisi’ alacak. İşe başlayacaklar, telefon ve telsizle gelen talepleri alarak personel yönlendirmesini, yolcu taşıma operasyonunun hızlı ve düzgün şekilde yapılmasının koordine edilmesinin yanı sıra taşıma hizmetleri konusunda personelin gerekli takibi ve kontrolünün yapılmasını sağlayacak.