DHMİ 112 Memur Alımı Sonuçları Açıklandı!

DHMİ 112 Memur Alımı Sonuçları AçıklandıDevlet Hava Meydanları İşletmesi “DHMİ” Genel Müdürlüğü asistan – stajyer hava trafik kontrolörü sözlü sınav sonucu başarı listeleri açıklandı. DHMİ memur alımı asil ve yedek listeler belli oldu. 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü DHMİ 2019 yılı stajyer/asistan hava trafik kontrolörü yerleştirme ve evrak teslim duyurusu yayımlandı. 2019 yılı Stajyer-Asistan Hava Trafik Kontrolörü alımına başvuran ve yapılan sınavlarda başarılı olan adayların başarı puanları ve tercihleri doğrultusunda atanabilecekleri Havalimanı Başmüdürlük/Müdürlüklerin listeleri açıklandı. Aşağıdaki bağlantıda yer alan ek dosyalardan başarı puanlarına ve atama sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

ATAMA BELGE TESLİM TARİHLERİ

Söz konusu adayların (Asil ve Yedek) aşağıda istenilen belgeleri 07-18 Ekim 2019 tarihleri arasında DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra belge getirenlerin müracaatları kabul edilmeyecek olup ayrıca postadan kaynaklanabilecek gecikmelerden DHMİ sorumlu olmayacaktır. Ayrıca atama hakkından feragat etmek isteyen adayların en geç 4 Ekim 2019 tarihine kadar feragat ettiklerine ilişkin dilekçelerini İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adayların atama tebligatları daha sonra yapılacaktır.

ATAMA BELGELERİ

Atama Başvuru Formu,Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi,KPSS Sonuç Belgesi,Öğrenim Belgesinin (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi) onaylı sureti,Erkek adaylar için: Askerliğini yedek subay olarak yapanlar için terhis belgesinin fotokopisi, Tecilli olanlar, 21 gün askerlik yapacaklar ile askerliğini er/erbaş olarak yapanlar için askerlik durum belgesi (E-devlet üzerinden alınan veya askerlik şubelerinden alınan belge),Askerlikten muaf olanlar için muaflık nedenini gösteren askerlik durum belgesi. (belli bir ücret ödeyerek askerlikten muaf olanlar ödeme dekontunun fotokopisini de ekleyeceklerdir.) isteniyor.Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışanlar için Hizmet Belgesi Aslı,2 adet vesikalık fotoğraf, Yüksek Lisans yapan adaylar için (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi) onaylı sureti,Ortaöğretimde hazırlık sınıfı okuyanlar için (Diploma) onaylı sureti,Yabancı dil Sonuç Belgesi,ICAO Ek-1 Sınıf 3’e uygun alınacak “ICAO Ek-1 Sınıf 3’e uygun Hava Trafik Kontrolörü Olur” ibareli sağlık kurulu raporu, (Yerleştirmeye hak kazanan Stajyer-Asistan Hava Trafik Kontrolör Adaylarından istenilmektedir. Yedek (Tercihten elenen) adaylar için lüzumu halinde daha sonra istenilecektir.)Asistan Hava Trafik Kontrolörü adayları için Asistan Hava Trafik Kontrolörü Lisans fotokopisi istenmektedir.

Duyuru ve sonuçlar için TIKLAYINIZ.