Türk işadamı Atilla Doğudan'a ait ikram şirketi Do&Co, İngiliz British Airways'ten sonra İspanya'dan Iberia ve Iberia Express'in de ikram hizmet ihalesini kazandı.

Avusturya Viyana merkezli Do&Co şirketi, bugün iki sevindirici haber aldı. İngiliz devi British Airways'in Londra çıkışlı ikram hizmet ihalesini kazandığını açıklayan Do&Co, kısa süre sonra ikinci açıklamasıyla İspanyol Iberia ve Iberia Express'in de ikram ihalesini kazandığını duyurdu.

İşte Do&Co'dan yapılan o açıklama:

DO & CO Aktiengesellschaft, Iberia ve Iberia Express'in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 10 yıllık ikram ve dağıtım hizmetleri sözleşmesi ile ilgili niyet mektubu imzaladığını bildirmektedir. İkram hizmetleri, 2020 Mayıs ayından itibaren Iberia ve Iberia Express'in Madrid havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsamaktadır.

BRITISH İLE 10 YILLIK ANLAŞMA!

THY'nin de ikram ortağı Do&Co, İngiliz Havayolu şirketi British Airways'in 2020 yılından başlamak üzere 10 yıl boyunca Londra çıkışlı uçuşlardaki ikram hizmetini aldı.

DO&CO İngiliz devi British Airways ihalesi için KAP'a yapılan açıklama da şöyle:

"DO&CO Aktiengesellschaft, British Airways'in Londra kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 11.9.2018 tarihinde, British Airways'in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsayan, 2020 Nisan ayından itibaren başlamak üzere 10 yıl süreli ikram sözleşmesine ilişkin ihaleyi kazandığını gururla bildirmektedir."