Emekli sıcak hava balonları

Geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük sıcak hava balonu şirketlerinden biri Montgolfieres, L’Occitane ile işbirliğine girerek emekliye ayrılan sıcak hava balonlarının kişisel koruyucu ekipmana dönüştürülmesi için işbirliğine imza attı.

Emekliye ayrılan balonların kumaşları çok güçlü, yanmaya dayanaklı ve yıkanabilir olduğundan L’Occitane teknolojisiyle 500 hastane sınıfı tıbbi izolasyon önlüğüne dönüşüp, Güney Fransa’daki Manosque hastanesinin eksikliklerle karşı karşıya olan 11 birimine bağışlanacak.

Her atık malzemenin ikinci bir hayata sahip olması gerektiğine inanan ve dairesel ekonomiye bağlı kalan L’Occitane’nın Sürdürülebilirlik Sorumlusu ve L’OCCITANE en Provence Küresel Başkanı Adrien Geiger, “Şimdi Montgolfieres’in balonlarını pandemi mücadelesine sokuyoruz. Böylece hem dünyadaki atıkları dönüştürüyor hem de Covid 19’a karşı toplulukları destekliyoruz” diyor.

L’OCCITANE, Provence’ın lavanta ve badem tarlalarında 10 yıldan fazla uçan beş sıcak hava balonunun de sponsoru idi.

Ünlü marka geçtiğimiz ay sağlık çalışanları için 70 bin litre el dezenfektanı üretmiş ve ve sağlık çalışanlarına bağışlamıştı.

Daha fazla bilgi için:

Focus Media Team

Nilüfer PAZVANTOĞLU-Yasemin Y. Candemir

0532 5211901

nilufer@pazvantoglu.com

L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında:

Gerçek Bir Hikâye…

Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor… Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri…Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor…

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976’da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan’ın L’OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor…

Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de online dahil 36 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.

L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor…