Emirates,En İyi First Class ödülüne layık görüldü

YUSUF ZENGİN

Emirates Havayolu, 2019 TripAdvisor Travelers’ Choice® ödüllerinde, En iyi First Class Ödülünü alırken aynı zamanda Ortadoğu’daki En İyi Business Class, Ortadoğu’daki En İyi First Class ve Yolcuların Tercih Ettiği Ortadoğu’daki En İyi Havayolu ödüllerinin de sahibi oldu

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates, Havayolu Şirketlerini değerlendiren 2019 TripAdvisor Travelers’ Choice® ödüllerinde, En İyi First Class ödülünü kazandı. Şirket ayrıca, Ortadoğu’daki En İyi Business Class, Ortadoğu’daki En İyi First Class ödüllerini ve Seyahat severlerin Tercih Ettiği Ortadoğu’daki En İyi Havayolu Onur Ödülü’nü aldı.

TripAdvisor, kendi uygulaması üzerinden uçarak seyahatlerini gerçekleştiren kişilere, 12 ay boyunca uyguladığı anket ile dünyadaki en iyi ulaşım şirketlerini ödüllendirdi.

Emirates’in First Class deneyimi, özel süitler, uçak içi Duş Spa, uçak içi lounge ve endüstride ilk olan pek çok ürün yeniliğiyle, premium seyahatin belirleyicisi konumunda. Şirketin en son First Class kabini, yerden tavana kadar sürgülü kapılar, şık tasarım özellikleri, yumuşak deri koltuklar, yüksek teknolojili kontrol panelleri ve ruh haline göre aydınlatma özellikleri olan, Mercedes-Benz’den esinlenilmiş, ezber bozan, tamamen kapalı özel suitlere sahip.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates’in First Class ürünleri, yolcularımıza uçtan uca bir deneyim sunuyor. Yolcularımız, özel check-in kontuarlarından, şoförlü özel araç ile havaalanı transferine, özel tahsis edilmiş Emirates loungelarına ve uçak-içi konfor ve hizmetlere kadar değişen bir ölçekte hizmet almaya, daha uçak kalkmadan önce başlıyor. Uzun süre önce hedefimizi, bir First Class yolculuğunun nasıl olması gerektiğine yönelik belirlemiştik ve sürekli olarak ürün ve inovasyona yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu nedenle, yolcularımızın, bu ödülle, benzersiz First Class deneyimimizi benimsemiş olmasından dolayı, oldukça memnunuz” dedi.

Emirates ile seyahat eden tüm kabin sınıflarındaki yolcular, çok uluslu kabin ekibinin sıcak konukseverliğinden, uçak içi eğlence sistemi ice’daki en son filmler, müzikler ve oyunları içeren, 4.000’den fazla kanalın keyfini çıkarabiliyorlar. Ayrıca, yolcular gidecekleri noktaya ulaşmadan o bölgenin lezzetlerinden esinlenmiş yemek ve ikramların tadına bakabiliyorlar. Ailece seyahat eden yolcuların gereksinimleri de çocuklara özel ürün ve hizmetlerle, en iyi şekilde karşılanıyor.