Eurowings, Düsseldorf-Salzburg uçuşlarına başlıyor!

Eurowings’ten kış sporu meraklılarına müjde! Ocak 2017 itibariyle Düsseldorf kalkışlı Salzburg uçuşlarına başlayacak olan Eurowings, Şubat 2017 itibariyle Düsseldorf ile Salzburg arasında haftada beş gün sefer düzenleyecek. Eurowings’in cazip fiyatları ile bu rotalara seyahat etmek isteyen yolcular, çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler.
Kış sporu meraklıları, artık Eurowings ile Kuzey Ren-Vestfalya‘nın başkenti Düsseldorf’tan Alpler’le çevrili Salzburg’a uygun maliyetli ve konforlu seyahat edebilecekler. Ayrıca, Lufthansa Group çatısı altında havayolu operasyonlarını yürüten düşük maliyetli kaliteli havayolu şirketi Eurowings, misafirlerin kayak ekipmanlarının ücretsiz taşınmasını sağlayacak. Havayolu, bu uçuşlarını yeni nesil ve modern tasarımlı Airbus A320 uçakları ile gerçekleştirecek.
Eurowings, Ocak ayı itibariyle Salzburg Havalimanı’na ilave uçak konuşlandırarak  Avusturya’daki hizmet yelpazesini sürekli olarak genişletecek. Havayolu, Almanya’dan sonra yeni merkezi Viyana’da konuşlandırdığı üç adet Airbus uçağı ile BASIC, SMART ve BEST tarife seçenekleriyle misafirlerine Salzach üzerinden uygun maliyetlerle konforlu ve kaliteli seyahat etme imkanı sunuyor.