FIA ETCR Kamyon yarışlarının ertelenmesinin ardından yarış heyecanı sanal ortama taşındı.

29-30 Ağustos’ta Çekya Most pistinde başlayacak gerçek yarışlar öncesinde 2020 sezonunu bekleyen yarışçılar ve yarış severler sanal kamyon yarışlarına büyük ilgi gösteriyor. Yarış serisinin 5.si geçen hafta sonu Most,Çekya’da gerçekleşti.

Goodyear’ın resmi partneri olduğu yarış 24 Mayıs’ta Hungaroring pistinde başlamıştı. Geçen Pazar heyecanın Çekya Most pistinde 5. yarışla devam ettiği FIA ETCR Sanal Kamyon yarışları ilgili olarak Goodyear Avrupa Ticari Pazarlama Direktörü Maciej Szymanski “İnovasyon ve teknoloji şirketi ve FIA Avrupa Kamyon Yarışları’nın resmi partneri olarak, sanal ortama taşınan yarışlar için büyük heyecan duyuyoruz. Ağustos ayında Çekya’nın Most pistinde başlayacak FIA Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonası için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.” diye konuştu.

FIA ETCR Sanal Kamyon Yarışları, ETRC sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınlanıyor. Resmi bir Pist Görevlisi tarafından izlenen ve yönetilen sanal yarışlar, uzmanların yorumlarını içeriyor.

Sanal yarış heyacanı 19 Temmuz’da Belçika Zolder pistinde gerçekleşecek bir sonraki yarışla sürecek.


ETRC Sanal Yarış Takvimi

1.Pazar, 24 Mayıs 2020 Hungaroring

2.Pazar, 07 Haziran 2020 Misano

3.Pazar, 21 Haziran 2020 Slovakia Ring

4.Pazar, 28 Haziran 2020 Nürburgring

5.Pazar, 05 Temmuz 2020 Most

6.Pazar, 19 Temmuz 2020 Zolder

7.Pazar, 02 Ağustos 2020 Le Mans

8.Pazar, 16 Ağustos 2020 Jarama

Goodyear hakkında:

Dünyanın en büyük lastik şirketlerinden The Goodyear Tire & Rubber Company'nin, 21 ülkede 47 fabrikası, ABD ve Lüksemburg’da iki inovasyon merkezi ve bünyesinde yaklaşık 63.000 çalışanı bulunmaktadır. The Goodyear Tire & Rubber Company'nin Türkiye'deki iştiraki olarak 1961 yılında kurulan Goodyear Lastikleri Türk A.Ş.; 2.000’e yaklaşan çalışanı ile Adapazarı ve İzmit fabrikalarında Goodyear, Fulda, Sava, Debica ve Kelly markaları çatısı altında, tüketici lastikleri ve ticari lastikler üretmektedir. İstanbul Sanayi Odası’nın sıralamasında Türkiye’nin en büyük ilk 100 şirketi arasında yer alan Goodyear Lastikleri T.A.Ş. aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ihracatçıları arasındadır. Hisseleri Borsa İstanbul’da “GOODY” sembolüyle işlem gören Goodyear Lastikleri Türk A.Ş.’nin ürünleri ve faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.goodyear.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.