Yusuf ZENGİN

#UKBA tarafından yolcu ve seyahat dökümanları konusunda yüksek hassasiyet gösteren havayolu şirketlerine verilen AGC ödülü için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir tören düzenlendi.

İngiltere Başkonsolosu Jessica Hand, İngiltere Göçmen Bürosu Müdürü Tony Pownall-Jones, UKBA yetkilileri Alison Wood  ile Robin Humphris’in katılımı ile gerçekleştirilen törende AGC ödülünü ile Pegasus Hava Yolları Güvenlik Müdürü Tayfun Bora teslim aldı.
Törende konuşan İngiltere Başkonsolosu Jessica Hand ödülün önemine değinerek, “AGC İngiltere için büyük önem taşıyan bir akreditasyondur ve Pegasus Hava Yolları’na bu ödülü sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Ödülü teslime alan Pegasus Hava Yolları Güvenlik Müdürü Tayfun Bora da konuşmasında ödülün kazanılmasında emeği geçen kuruluşlara teşekkür etti. Bora, “Dış hatlarda hızla gelişen bir havayolu olarak bu ödül bizim için önemli bir başarıya işaret etmektedir. Pegasus, UKBA, HAVAŞ, İstanbul Sabiha Gökçen, CAS başta olmak üzere tüm havaalanı yetkililerinin ortak çalışmasının ürünüdür. Güvenlik Pegasus’un birincil öncelik verdiği konudur ve güvenlik işlemlerimizin öngörülen standardları karşılamış olmasından dolayı gurur duyuyoruz. AGC ödüllü istasyonlarımızın sayısı Pegasus’un güvenli ve güvenilir bir havayolu olarak repütasyonunu bir adım daha ileri taşıyacaktır.“ şeklinde konuştu.