#Türk Hava Yolları’na ait uçakla saat 05.30’de Bankong’dan İstanbul’a getirilen Nergis Tınç’in cenazesi apronda arkadaşları tarafından karşılandı. 

Türk Hava Yolları’na ait uçakla saat 05.30’de Bankong’dan İstanbul’a getirilen Nergis Tınç’in cenazesi apronda arkadaşları tarafından karşılandı.

Uçaktan indikten sonra arkadaşlarının omzunda ambulansa bindirilen cenaze önce Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’ne daha sonra da otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Aynı uçakla İstanbul’a gelen Serkan Tınç ve Nergis Tınç’ın babası İsmail Çakıroğlu ise ayakta durmakta güçlük çekti. Atatürk Havalimanı’nda yakınları tarafından karşılanan Serkan Tınç ve baba İsmail Çakıroğlu göz yaşlarına hakim olamadı.
Tınç'ın cenazesi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
THY'de kendisi gibi kabin memuru olan eşi Serkan Tınç ile Phuket Adası'na tatile giden Nergis Tınç, diğer turistler ile birlikte seyahat ettikleri aracın balık taşıyan bir kamyonet ile çarpışması sonucu hayatını kaybetmişti. Nergis Tınç ile birlikte 3 kişinin daha hayatını kaybettiği kazada, Serkan Tınç da yaralanmıştı.