#Lübnan’da kaçırıldıktan 2,5 ay sonra serbest kalan pilotlardan Murat Ağca’nın baba evinde müjdeli haberin ardından sevinç gözyaşları hakim oldu.

9 Ağustos’ta Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta kaçırılan Türk pilotların serbest bırakılmasıyla birlikte pilotların aileleri de sevinç gözyaşlarına boğuldu. Yardımcı Pilot Murat Ağca’nın baba evinde de sevinçli haberin gelmesiyle birlikte bekleyişin yerini mutluluk gözyaşları aldı. Baba Zeki Ağca, aylardan beri bugünü beklediklerini ifade ederek, pilotların kurtarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Bu süreçte akrabalarının ve komşularının kendisini yalnız bırakmadığını kaydeden Baba Zeki Ağca, oğluna kavuşmayı dört gözle beklediğini aktardı.
Anne Emine Ağca ise oğluna kavuşacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Aylar, günler, haftalar hatta saatler geçmiyordu. Geçtiğimiz ramazan bayramından bu yana hep tedirgin bir bekleyiş içerisindeydik. Allah’ıma şükürler olsun ki bugünleri bize gösterdi. Çok mutluyum bir an önce oğlumu kucaklamak istiyorum” dedi.