İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergâhında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hâli ile yolcuların hizmetinde.
Farklı hizmet anlayışı ile keşfetmeyi seven herkese keyifli bir seyahat deneyimi yaşatan Türk Hava Yolları, yenilenmiş özel yolcu salonu ile faaliyete geçirdiği ayrıcalıklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.


İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar gelen yolcu terminali güzergâhında yer alan, yenilenmiş iç hatlar özel yolcu salonunu dün, yolcularının hizmetine sundu.
Yaklaşık 2.600 m2lik  toplam alanı ile Türk Hava Yolları’nın iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve en ferah salon olma özelliğine sahip “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip olmakla birlikte aynı tasarımcı tarafından düzenlenmiş ve yine İstanbul salonunda olduğu gibi TAV Primeclass firması tarafından işletilmekte.
Yolcuların uçuş öncesi istirahatlerini daha konforlu bir ortamda geçirmelerine yönelik düzenlenen “Turkish Airlines Lounge İzmir”, yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşmakta. 425 m2lik alan üzerine Business Class yolcular ve Elite Plus üyelerin kullanımı için tasarlanan, 71 kişilik oturum kapasiteli ‘Business’ ve yine 530 m2lik geniş bir alanda Elite ve Classic Plus üyelerin kullanımına yönelik tasarlanmış, 99 kişilik oturum kapasiteli ‘Elite’ konseptleri yolculara ayrıcalıklı konforun kapılarını açıyor.
İçinde teras ve özel otoparkın da mevcut olduğu özel yolcu salonunda, bebek bakım odası, duş alanları, masaj koltukları, ibadethane, şarj üniteleri, TV üniteleri, bay/bayan/engelli WC ve çalışma köşesi bulunmakta. Salonla check-in bölgesi arasında kalan geniş galeri boşluğunda şık bir bilardo masası, ödüllü tasarımı ile çocuk oyun alanı ve 210 m2lik alana tesis edilmiş, 92 kişilik oturum kapasiteli, kafe görünümlü bir iç bahçe bulunuyor. Ayrıca, salonla check-in alanı arasında kalan galeri boşluğu; sosyal sorumluluk projeleri, kültür, sanat  ve tanıtım faaliyetleri gibi etkinliklerin yapılabilmesine de olanak sağlıyor.


Bünyesinde bulundurduğu ayrıcalıklı detaylar ile “Turkish Airlines Lounge İzmir”,  yolcularının beklentilerini karşılayarak uçuş öncesi bekleme süresini keyifli kılıyor.