#Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon Mitingi’nin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla birlikte Hüseyin Avni Aker Stadı’nda maç yaptı.
Eski hakemlerden Alican Lakot’un yönettiği karşılaşma A Milil Takım’ın 61 numaralı forması ile sahaya çıkan Başbakan Davutoğlu’nun başlama vuruşuyla başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yer aldığı Efsaneler Beyaz Takım'ın kaleciliğini Liselerarası Dünya Şampiyonası’nda Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin kaleciğini yapan Kerem Civelek yaptı.
Kadroda Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekili Faruk Özak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Merkez ilçe eski Başkanı Yılmaz Büyükaydın yer aldı.
Rakip Efsane Kırmızı’nın kadrosunda ise Trabzonspor'da daha önce forma giymiş teknik direktörler Şota Arveladze ile Tolunay Kafkas’ın yanı sıra eski kaleci Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı ve Kemal Serdar yer aldı.
Maçın 11’inci dakikasında Tolunay Kafkas’ın golüyle rakip takım 1-0 öne geçerken, maçın 15. dakikasında ise Başbakan Davutoğlu’nun pası sonucu Süleyman Soylu meşin yuvarlağı filelere göndererek takımının beraberlik golüne imza attı. Rakip takım 2. yarıda Soner Boz'un gol vuruşu ile 2-1 öne geçerken, Başbakan Davutoğlu arka arkaya attığı 3 golle takımını 2-4 öne geçirdi.
Rakip takım ise Tolunay Kafkas’ın ayağından bir gol daha bularak skoru 4-3’e getirirken, 2. yarı takım değiştiren Süleyman Soylu Efsane Kırmızı Takım’ın 4. golünü atarak skoru 4-4’e getirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, maç sonrası Başbakan Davutoğlu ve takımların oyuncularına baklava ikram edildi.
Öte yandan taraftarın alınmadığı özel maçı Trabzon Valisi Adil Celil Öz ile birçok parti teşkilatı üyesi de şeref tribününden izledi.