Muğla’da mermercilik yapan Fenerbahçe taraftarı Mustafa Koca, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a takımın başarısız olması ve Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası’nı alması nedeniyle Galatasaray armalı plaket gönderdi. Plaketin üzerine Aziz Yıldırım’ın başkan olmasından bu yana aldığı kupaları yazdıran Koca, takımın finansal olarak güçlü olmasına rağmen sportif olarak başarısız olduğunu belirtti. Üzerinde “Fenerbahçe başkanlığınız döneminde ezeli rakibimiz Galatasaray, 9 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa, 1 UEFA kupası ve 1 UEFA Süper Kupası olmak üzere toplamda 18 kupa kazanmasında katkılarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerinin yer verildiği plaketi Fenerbahçeli taraftar kargo ile Aziz Yıldırım’a gönderdi.
Taraftar olarak takıma her türlü desteği vermelerine karşın ezeli rakipleri olan Galatasaray’ın başarılarına yaklaşamadığını ifade eden Muğlalı Fenerbahçe taraftarı Mustafa Koca, “Aziz Yıldırım’a kızmamın nedeni her başarısızlıktan sonra gündemi çok iyi bir şekilde değiştirebiliyor. Yalanlı, yanlışlı çok konuşuyor, söylemleri birbirine uymuyor. Galatasaray’ın UEFA Kupası'nı almasını bir şans eseri olarak görüyor ama kendisinin futbolda hiçbir başarısı yok, sadece tesisler var. Başarısız sonuçlarda gündemi çok iyi bir şekilde değiştirebiliyor. Kendi yaptıkları ile Ersun hocanın yaptıkları arasında hiçbir fark yok. Rakip takımlarda Fenerbahçe’ye karşı çok büyük düşmanlık var. Aziz Yıldırım şike davası süresince ben konuşursam yer yerinden oynar dedi ama hiçbir şey görmedik. Futbolda başarısızlık olacaktır ama Fenerbahçe’deki başarısızlığın sebebi Aziz Yıldırım’dır. Her şeyi ben bilirim anlayışı, tek adam anlayışı başarısızlığın nedenidir. Ve en kötüsü de Fenerbahçe Spor Kulübü’nü kendi babasının malı gibi görmesidir. İstersem ben burada 10 yıl daha kalırım demesi kongre üyelerine çok büyük bir hakaret bence. Bu şekilde yapmamın nedeni Serhat Ulueren’in videosunu izledim orada 'Bir Fenerbahçeli yok mu bu duruma teki gösterecek' sözü nedeni ile böyle yaptım. Bundan birkaç yıl önce de Aykut Kocaman’a plaket göndermiştim. O zaman da Fenerbahçe’de Aykut Kocaman maçta Alex’i oynatmayarak şampiyonluğu Galatasaray’a hediye etmişti. Kaybedilen maç ve şampiyonluk sonucunda da Aykut Kocaman’a bir tane plaket göndermiştim” şeklinde konuştu.
Muğlalı Fenerbahçe taraftarı, açıklama yapmasının ardından hazırlatmış olduğu Galatasaray armalı plaketi kargo ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a gönderdi. MEHMET KÜÇÜK-İHA