Alman mahkemesi, Almanya’dan Türkiye’ye en çok turist gönderen tur operatörlerinden Vural Öger’e ait şirketin iflasının ardından gerekli ödemeleri yapamadığı için iş adamının özel servetine ihtiyatı tedbir koydu.
Alman “Der Spiegel” dergisinin, işadamı Vural Öger´in V.Ö. Travel ve Öger Türk Tur adlı şirketlerin 30 Aralık 2015 tarihinde iflas ettiğini ve iflasın ardından verdiği bazı sözleri yerine getirmediğini iddia etti. Öger Türk Tut şirketinin Almanya´da yaşayan Türk vatandaşlarına sattığı SunExpress uçak biletleri ve bu nedenle de SunExpress´e 17 milyon Euro borçlandığı kaydedildi. SunExpress ile girdiği bazı yazılı anlaşmalarda Öger’in bu borca kişisel ve özel servetini de kefil gösterdiği belirtildi. Ancak özel servetinde ise kaydırmalar yaptığı için mahkeme tarafından özel mal varlığına tedbir konduğu bildirildi.
Uçak,Helikopter ve DRONE (İnsansız Hava Aracı) Sigortası hakkında bilgi almak ya da poliçe yaptırmak için uzman kadrosuyla Türkiye'nin her yerinde hizmet veren MERKA Sigorta Hizmetleri'ne aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Tel : 0212 570 13 83- 0533 815 20 13
Faks : 0212 571 36 91
 E-posta : merihzengin@merkasigorta.com
 merka@merkasigorta.com