Miniport ofislerimiz açıldı,  Atatürk Havalimanı ile Taksim arasında bagaj taşıma hizmetimiz başladı. Artık yolcularımız bagajlarını Miniport ofislerimize bırakarak gün boyu rahatça hareket edebiliyor.
Check-out sonra gezmeye devam
Miniport sayesinde yolcularımız Taksim ve tarihi yarımadada yer alan otellerinden check-out yaptıktan sonra bagajlarını teslim edebiliyor. İstanbul’daki son günlerini rahatça gezerek ya da alışveriş yaparak geçiren yolcularımızın bagajları olmadığı için havalimanına saatler öncesinden gitmesine de gerek kalmıyor.
Taksim Miniport ofisimiz haftanın her günü 07.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yolcularımızın uçuşlarından en az 5 saat önce valizlerini ofisimize teslim etmesi gerekiyor.
Havalimanından doğruca etkinliklere
İstanbul’a gelen yolcularımız otellerine gitmeden bagajlarını havalimanındaki Miniport ofisimize teslim edebiliyor. Kendileri gün içinde fuar, toplantı ve kültür turlarına katılırken ya da alışveriş merkezlerini dolaşırken bagajları doğrudan Taksim’e getiriliyor.
Atatürk Havalimanı’nın dış hatlar terminalindeki metro katında bulunan Miniport ofisimizde herhangi bir saat kısıtlaması bulunmuyor. Ofisimizin açık olduğu her saatte bagaj teslimi yapılabilir.
Miniport bagaj taşıma hizmeti nasıl gerçekleştirilir?
• Yolcumuz, Miniport ofisimizi ziyaret eder ve uçuş bilgilerini görevliye bildirir.
• Gerekiyorsa online check-in işlemi yapılır, bagaj teslim alınır ve karşılığında bagaj teslim fişi verilir.
• Yolcumuzun bagajı Taksim Miniport ofisinden Atatürk Havalimanı dış hatlar metro katındaki Miniport ofisine Aras Kargo aracılığıyla taşınır.
• Yolcumuz bagajını Atatürk Havalimanı’ndaki Miniport ofisinden teslim alır, check-in alanındaki kontuarlara teslim eder ve biniş kartını alır.
• Miniport Taksim ofisimizden haftanın her gününde 3 ring düzenlenir:
1. Ring - 09.00
 2. Ring - 13.30
 3. Ring - 18.30
• Miniport bagaj taşıma hizmetimiz Atatürk Havalimanı’ndan Taksim doğrultusunda da gerçekleştirilebilir.
Uyarı:  Miniport bagaj taşıma hizmetimiz özel güvenlik kriterleri gerektiren uçuş noktaları olan Amerika, İsrail, Kanada, İngiltere’ye seyahat eden yolcularımız için geçerli değildir.