Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. Kiralık Aşk dizisinde Koray karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan ve 84 kişinin öldüğü Nice saldırısı sırasında oradaydı.
CANLI YAYINDA YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI
"İnsanlar orada sokakta müzik yapıyordu. Biraz yoruldum. Arkadaşıma gidelim dedim. Bir ara sokağa girdik. O anda bir hangeme oldu. İnsanlar kaçışmaya başladı. Biz de ayağa kalkıp koşmaya başladık. Orada sokaklar çok dar.
"25 METRE MESAFE VARDI"
Kamyonu görmedim. Kamyonun geçtiği yolla oturduğumuz yer arasında 25 metre mesafe vardı. Korkunç bir çığlık duydum. Can pazarı yaşandı orada. 10 gündür buradaydım. Sürekli komandolar geziyordu. Olay sırasında restoran gibi bir yere sığındık. Kamyonu görmedim. Geçmiştir önümüzden ama dikkat etmedim. Korkunç bir tecrübe oldu.
"KOMANDOLAR SÜREKLİ DOLAŞIYORDU"
Polisler her daim oradaydı. Sürekli devriye geziyorlardı. Ancak işin enteresan tarafı komandoların çevrede dolaşmasıydı. Sorduğumuzda bu durumun olağanüstü bir şey olmadığını söylediler. Hiçkimse böyle bir şey beklemiyordu. Bunun şaşkınlığı var. Sabah uyandığımızda markete falan indik. Herkeste bir tedirginlik var. Olayın olduğu bölgeye gitmedim."