·Nevada Eyaleti’ne ilk uçuş 2 Haziran 2017 tarihinde Köln-Bonn Havaalanı’ndan gerçekleştirildi
·Eurowings sadece Avrupa’da değil, uzun mesafeli uçuşlarda da istikrarlı ve başarılı büyümesini sürdürüyor
·Seyahat severler 199 Euro’dan başlayan fiyatlarla bu büyüleyici şehri keşfedebilir
Bu yaz, Eurowings, çok uygun fiyatlarla Las Vegas’a uçuyor: Nevada Eyaleti’nin büyüleyici şehri Las Vegas, yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat eden turistler için en önemli tatil noktalarından biridir. Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Eurowings, 2 Haziran’da Köln-Bonn Havaalanı’ndan Las Vegas’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Böylece, Eurowings, Avrupa’da sunduğu geniş uçuş seçeneklerine ek olarak, uzun menzilli uçuş programını güçlendirdi.
Eurowings’in CEO’su Oliver Wagner: "Avrupa menzilimize ek olarak, yeni ortaya çıkmaya başlayan düşük maliyetli uzun mesafeli pazarda istikrarlı ve çok başarılı bir şekilde büyüyoruz. Las Vegas her yıl 40 milyondan fazla insan tarafından ziyaret ediliyor ve bu sayı gelecekte daha da artacak ve yolcular Eurowings ile bu şehre yolculuk edecekler” dedi.
Eurowings, Cuma ve Pazartesi günleri, uzun mesafe için konforlu uçuş imkânı sağlayan Airbus A330 tipi uçaklar ile Las Vegas’a uçuyor.  Uçuşlarda, internet bağlantısı ve WINGS eğlence paketi bulunuyor. ABD’ye uçmak isteyen misafirlerine Eurowings, BASIC, SMART ve BEST olmak üzere üç farklı tarife imkânı sunuyor.
Eurowings, 7 Kasım 2017 tarihine kadar, tek yönlü uçuş için 199 Euro’dan başlayan fiyatlarla,  Köln-Bonn- Las Vegas arasında direk uçuş hizmeti verecek. Geniş bağlantı uçuşlarıyla Almanya ve Avrupa’ya uçan birçok yolcu, Köln/Bonn üzerinden hızlı bir şekilde Amerika’nın bir numaralı eğlence şehri Las Vegas’a ulaşabilecek. Yolcular Eurowings uygulamasından veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler.