“Nerede o eski domatesler?” sorusunun yanıtını bulmak için yola çıkan HM.CLAUSE, domatesin özlenen kokusu ve lezzetini tüketicilerle buluşturdu. Yeni domates çeşidi Alberty F1 ile domates pazarı yeni bir soluk kazanırken, düzenlenen lansman etkinliklerinde Alberty domatesler sadece yemekleri değil tatlıları da lezzetlendirdi.
HM.CLAUSE, ticari markası CLAUSE’un yeni iri tip sırık domates çeşidi Alberty F1’i tüketicilere tanıttı. Türkiye’nin en ünlü blogger, şef ve fenomenlerinin beğenisine sunulan Alberty, hem onların hem de Akasya AVM’de gerçekleştirilen tadım gününde tüketicilerin onayını aldı.
Alberty etkisi sosyal medyaya taştı
“Domatesin Özlenen Hali” olan Alberty için ilk adım, onu Türkiye’nin önde gelen blogger, şef ve fenomenleriyle tanıştırmak oldu. Gönderim için hazırlanan şık sunum kutusunda Alberty’ye dair bilgiler, domates hakkında veriler ve birbirinden güzel hediyeler yer aldı. Sunum kutusunun en önemli parçası ise Alberty domateslerdi. Eşsiz tadı ve cezbedici kokusuyla büyük beğeni toplayan Alberty; bloggerlerın, şeflerin ve fenomenlerin Facebook ve Instagram sayfalarında etkili şekilde paylaşıldı.
Tüketicilerden tam not aldı!
Lansman etkinliklerinin ikincisi 26 Mayıs günü İstanbul’da bulunan Akasya AVM’de gerçekleştirildi. Saat 10.00’dan 22.00’ye kadar süren etkinlikte Alberty’ler, özel tasarım standında tüketicilerle buluştu. Gün boyunca yüzlerce tüketici Alberty bardaklarında domatesin tadına bakma fırsatı yakaladı. Üstelik standı ziyaret eden herkese, kendileri için hazırlanan sunum kutuları hediye edildi. Mükemmel kokusu, tadı ve rengiyle tüm tüketicilerin ilgi odağı olan Alberty domatesler, tadına bakan herkesten tam not aldı. Sunum kutusu hediye edilen bloggerların da katılım gösterdiği etkinlik, gelecekte domates pazarında Alberty rüzgarlarının eseceğine dair sinyalleri şimdiden verdi.
Alberty domatesler tatlıları süsledi
Alberty’nin lezzetini lansman etkinliği kapsamında deneyimleyen son kişiler ise Esra Bayraktar ve Melisa Erez oldu. Türkiye’nin en ünlü blog yazarı ve Instagram fenomenlerinden Damla Şeftalicioğlu, nam-ı diğer Damy’s Kitchen, Alberty’e özel bir yarışma düzenledi. Alberty domateslerle birlikte çektiği bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Şeftalicioğlu, fotoğrafın altına #özlenendomates hashtagı ile iki arkadaşını etiketleyen iki kişiyi, Alberty domatesli mutfak atölyesi gerçekleştirmek üzere seçti. Bu iki şanslı isim de Esra Bayraktar ve Melisa Erez’den başkası değildi. 28 Temmuz Cuma günü EKS Culinary Academy’de bir araya gelen isimler, ALBERTY ile lezzet verdikleri “Domates Parçacıklı Elmalı Tarçınlı Kek” hazırladı. Sadece yemeklerde değil tatlılarda da kendini gösteren Alberty, pazardaki iddiasını burada da kanıtladı.
Lansman süresince yoğun etkileşim alan tüm paylaşımlar, Alberty’ye ait sosyal medya hesaplarında da yerini aldı:
Avantajları saymakla bitmiyor
CLAUSE’un domates pazarına yeni bir soluk katan iri tipte sırık domates çeşidi Alberty F1; sahip olduğu canlı kırmızı rengi, lezzeti ve özlenen domates kokusuyla üreticinin, halcinin ve tüketicinin ilk tercihi olma yolunda ilerliyor. Güçlü bitki yapısı, mükemmel meyve tutumu ve farklı bölgelerde farklı dikim dönemlerine uygunluğuyla üreticilerin gözdesi olurken; uzun raf ömrü, homojen yapısı ve dayanıklılığıyla da halcilerin beğenisi topluyor. Mükemmel aroması, eşsiz kokusu ve bombus arılarıyla yapılan üretimi ise Alberty’yi tüketicilerin favorisi haline getiriyor.
Domates pazarına sunduğu Alberty F1 domates çeşidinin kusursuz aroması, tadı ve unutulmaz kokusu ile eski domates alışkanlıklarını geri getiren Clause, “O eski domatesler kalmadı artık!” dediğiniz dönemi bitiriyor!
Basın Sorumlusu:
Elif ÇETİN
Tel: +90 533 955 97 52
elif.cetin@hmclause.com