Kıymetli Dava Arkadaşlarım;
Anadolu İstasyonlarında ve Bahçelievler (Yenibosna) yerleşkemizde bize verdiğiniz destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden güvenoyu alarak yolumuza devam etmek, bu uzun ve zorlu yolda bizleri bir kat daha motive ediyor. Birbirimize kenetlenerek neleri başarabileceğimizi gördük ve bundan sonra da göreceğiz. Sizlerin güvenine layık olabilmek için bütün ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.
Hakkımızda yürütülen yalan ve iftira dolu, aslı astarı olmayan kara propagandaların da sizlerin nazarında bir hükmü olmadığını memnuniyetle görmüş olduk.
Bugüne kadar sendikal sorumluluk almayı bir yana bırakın, sendika üyeliği bile olmayan isimlerin, sistemin dışına itilen karanlık odaklarla işbirliği yaparak sendikayı ele geçirme hayalleri kurduklarını görüyoruz.
Sendika, emeklilik günlerinin geçirileceği yer değildir. Üyelerimiz bütün bu olan bitenin net bir şekilde farkındadır. Bahçelievler’de (Yenibosna) yapılan seçimlerde liste dahi çıkaramayanlara üyelerimiz en iyi cevabı vermiştir.
Birlikte güzel günlere…
Sevgimi, saygımı, en derin muhabbetlerimi siz dava arkadaşlarıma arz ediyorum.
ALİ KEMAL TATLIBAL
HAVA-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI