YUSUF ZENGİN
 

Pegasus Havayolları ile İzmir’den Adana’ya seyahat eden Murat adlı yolcu, uçağın özellikle koltuk ve camındaki kiri yüzünden ‘tiksindiğini’ söyledi.
 
Pegasus ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Adana’ya seyahat eden Murat adlı yolcu, uçağın kirliliği nedeniyle uçuşunda büyük sıkıntı yaşadı. Camdaki kir ve kan izi yüzünden tiksindiğini ifade eden Murat adlı yolcu, www.sikayetvar.com’a gönderdiği yazıyla şirketin ‘sterilliğe ve görünüme önem vermesini’ istedi.
 
Yolcunun yaşadığı mağduriyeti anlatan yazı ise şöyle:
 
“Pegasus Havayolları Uçağın Camında Kirden Dışarısı Görünmüyordu, Boşu Boşuna Cam Kenarı Almışım! Pegasus’un 27 Kasım saat 15:30 İzmir-Adana sefer sayılı Lidya isimli uçağı ile seyahat ettim 14f numaralı koltukta oturuyordum ve inanamazsınız belki sağ yanımda iki cam vardı ikisinden de tozdan kirden dışarısı görünmüyordu ve kenarlarına muhtemelen parmağı kanayan biri dokunmuş çerçeve kan izleri ile dolu koltukları pislik içinde. Yurt içi seyahatlerimin neredeyse tamamını Pegasus ile yapıyorum ve gerçekten ilk defa tiksindim ne olur biraz daha sterilliğe ve görünüme önem verin.”.