Emirates Havayolu, 5-9 Şubat 2018 tarihleri arasında satın alınan Economy Class biletlere, özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 5 Şubat – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Dubai, Maldivler, Mauritius, Seyşeller ve Sidney gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.


Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini www.emirates.com.tr sitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.


Dubai Jazz Festivali’nde Yıldızlar Geçidi
Yıl boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Dubai, 21-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Dubai Jazz Festivali ile müzik severlere unutulmaz bir üç gün sunacak. Bu seneki festivalin programında; 21 Şubat- Duran Duran, 22 Şubat- John Legend ve 23 Şubat- Ricky Martin konserleri yer alıyor.


Rüya şehir Dubai
Dubai’nin büyüleyici atmosferini keşfetmek isteyen yolcular kampanya kapsamında çok özel fiyatlarla seyahat edebilecek. Seyahat severler dünyanın en yüksek binası olan ve en çok selfie çekilen ilk 3 yerden biri olarak bilinen Burj Khalifa’da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarabilirler.


Dubai, dünyaca ünlü eğlence ve tema parkları ile ailecek tatil yapmak isteyenler için unutulmaz bir eğlence ve deneyim sunuyor. Dünyanın en büyük kapalı eğlence parkı olan Img Worlds Of Adventure, Marvel, Cartoon Network, Lost Valley ve IMG bulvarı olmak üzere dört bölümden oluşuyor. 13 Hollywood filmini içeren Motiongate Park ise Ghostbusters, The Hunger Games, Kung Fu Panda, Shrek and How to Train Your Dragon gibi filmlerin tema ve karakterlerini görme şansı sağlıyor, Dubai Bollywood Parks Bollywood’ta da renkli filmleri, müzikleri, canlı performansları ve temalı restaurantları, sinema klasikleri eşliğinde keşfetmek mümkün. 2 ve 12 yaş arası çocuklar için 40’tan fazla tur, şov ve altı tema adasından oluşan Legoland Dubai ise 60 milyon LEGO parçasından yaratılan 15,000 modele ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, küçük çocuklar için oyun bölümü ve 15 su kaydırağı bulunduruyor.


Emirates, 'My Emirates Pass' programı ile bu kış Dubai’yi daha cazip hale getiriyor!
My Emirates Pass Programı, Emirates uçağına biniş kartını, özel bir üyelik kartına dönüştürerek şehrin her yerinde özel imkanlar ve indirimler sağlıyor. Emirates, bu kış programını genişleterek, yolcularına daha ayrıcalıklı bir tatil olanağı sunuyor.


1 Ocak ve 31 Mart 2018 tarihleri arasında, Dubai’ye uçan ya da Dubai aktarmalı seyahat eden yolcular, sadece uçağa biniş kartlarını* ve geçerli kimlik belgelerini göstererek, Dubai'nin popüler mekanlarında sağlanan imkanlardan yararlanabiliyorlar.


Genişletilen My Emirates Pass Programı ile, Dubai’deki 250 restoran ve otelin yeme içme alanlarındaki indirimlerden de yararlanılabiliyor. Sağlanan özel imkanlar ayrıca, şehrin her yerindeki golf sahalarına yapılan ziyaretler, heyecan verici tema parkları ve lüks spa’lar da dahil olmak üzere birçok etkinliği kapsıyor.
Skywards Milleriniz ile daha fazlasını gerçekleştirin
Müşteri memnuniyeti odaklı bir mil programı olan Emirates Skywards, üyelerine daha fazla, seçenek ve esneklik sağlamak üzere özel ortaklıklar kurmaya ve yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor.
Nakit ve Skywards Mil kombinasyonu ile uçak bileti almayı mümkün kılan, Cash+Miles yeniliğini kısa süre önce hayata geçiren Emirates Skywards; Blue, Silver, Gold ve Platinum üyelerine 2.000 mil gibi cüzi miktarlardan başlayan Mil ve Nakit kullanımlarla uçak bileti alabilme olanağı sağlıyor. Cash+Miles herhangi bir Emirates uçuşunda, tüm sınıflarda kullanılabiliyor.
Emirates Skywards üyeleri, ayrıca kazandıkları Milleri, Dubai Uluslararası Havalimanı ve Güney Dubai’deki Al Maktoum Uluslararası Havalimanı’ndaki Dubai Duty Free mağazalarında harcayabiliyor.
Dubai Uluslararası Havalimanı’ndan Emirates’in küresel ağındaki 150’nin üzerinde uçuş noktasına direkt ya da transit seyahat eden Emirates yolcuları, Dubai Duty Free’deki 34,000 metrekarelik alışveriş alanının keyfini çıkarabiliyor. Ayrıca, Emirates Skywards üyeliği ile moda aksesuarlarından parfüme, elektroniğe ve daha fazlasına uzanan uluslararası ve lüks markalardan oluşan 35,000’den fazla ürün yelpazesinde Millerini kullanarak dilediklerince alışveriş yapabiliyorlar.

*İndirimli Fiyat Listesi