Türkiye’nin önde gelen turistik havayolu şirketlerinden Corendon Airlines, Uluslararası ITB Berlin Turizm Fuarı için iki özel uçuş organize etti. Uçuş öncesi bir kokteyl ile karşılanan misafirler, uçağa bindikten sonra da profesyonel opera sanatçılarının hazırladığı flashmob gösterisi ile unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Corendon Airlines, 7-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ve turizm dünyasının en önemli etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası ITB Berlin Turizm Fuarı için iki özel uçuş organize etti. Antalya’nın önde gelen turizm profesyonellerinin yanı sıra basın mensuplarının da yer aldığı Berlin uçuşu öncesinde, havalanında bir kokteyl düzenleyen Corendon Airlines, uçuş sırasında da misafirlerine unutamayacakları bir sürpriz yaşattı.

Bir kısmı Corendon Airlines kabin ve kokpit ekipleri gibi giyinen, bir kısmı da yolcuların arasında yer alan profesyonel opera solistleri, tüm yolcular uçakta yerlerini aldıktan sonra birdenbire Verdi’nin ‘La Traviata’ operasını seslendirerek bir flashmob gösterisi gerçekleştirdi. Corendon Airlines’ın ayrıcalıklı bir uçuş deneyimi yaşatan bu özel gösterisi, tüm misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Uçuş esnasında ayrıca Corendon, hem başarılı bir fuar dönemi hem de turizm sektörü açısından güzel bir sezon geçirilmesi dilekleri ile tüm misafirlere nazar boncuğu da hediye etti.