YUSUF ZENGİN

Emirates Havayolu, her kıtadan ve 160 ayrı vatandaşlığa sahip yetenekli çalışanları ile gerçek anlamda küresel bir organizasyon…

Küresel nüfusun üçte birinin Dubai’den 4 saat, üçte ikisinin ise 8 saat uçuş süresinde yer aldığını biliyor muydunuz?
Emirates, merkezi Dubai’nin dünyayla bağlanmak için kusursuz bir konuma sahip, harika yaşam tarzı fırsatları sunan; canlı, kozmopolit bir şehir olmasından gurur duyuyor.
Emirates’in çalışanlarına sunduğu maaş ve yan haklar paketleri hem Dubai hem de dünyanın her yerinde birçok çeşitlilik göstermekte. Emirates; çalışanlarına rekabete uygun bir maaş, pozisyon ve göreve bağlı olarak, bir dizi fayda sunuyor. Ayrıca, Dubai’de çalışıyorsanız gelir vergisi ödemiyorsunuz.
Her zaman büyümekte olan, çalışmaya değer, yenilikçi bir şirket olarak Emirates; çalışanlarına online ve örgün eğitim, iş eğitimi, koçluk, geçici görevlendirmeler ve liderlik geliştirme programları da dahil olmak üzere çeşitli şekillerde birçok gelişim fırsatı sunuyor.
Emirates kültürü ve çeşitliliği
Emirates Grubu’nu meydana getiren zengin diller, kültürler ve etnik kökenler, daha yaratıcı olmamıza ve işimizi farklılık yaratarak büyütmemize ve geliştirmemize yardımcı oluyor.
Emirates, farklılıklar ve sahip olduğumuz ortak değerlerle dünyanın her yerinden insanları ve kültürleri bir araya getiriyor. Emirates, spor sponsorlukları gibi ortak tutkularla insanları birleştiriyor ve yeni ticari fırsatlar yaratmak üzere, farklı işletmelerle birlikte çalışıyor.
Emirates’teki Türk iş gücü
Emirates, küresel ağı dahilinde, 125 kabin ekibi ve pilotla birlikte bünyesinde toplam 185 Türk çalışanı istihdam ediyor.
Emirates, Türkiye’den deneyimli ve teknik yeterliliğe sahip ticari pilot ve kabin görevlileri almak için, belirli aralıklarla Tanıtım Toplantıları gerçekleştiriyor. En yakın toplantı tarihi http://www.emiratesgroupcareers.com adresinden takip edilebiliniyor. Emirates bu toplantılarda, işe alma süreci ile ilgili daha fazla bilgi almak, Emirates çalışanı olmanın faydaları hakkında konuşmak ve Dubai’de yaşamak ve çalışmanın nasıl olduğunu öğrenmek isteyen pilot ve kabin görevlilerine yönelik harika bir fırsat sunuyor.
Emirates ayrıca, tanıtım toplantısına katılamayacak durumda ancak Emirates’te kariyerini sürdürmeyle ilgili olan pilot ve kabin görevlilerinin http://www.emiratesgroupcareers.com adresinden çevrimiçi başvuru yapmasını da mümkün kılıyor.

İnsanlarımız başarımızın öncüsü, Emirates kültür çeşitliliği ise sahip olduğumuz gücün kaynağıdır. Sektör lideri ve tercih edilen bir işveren olarak Emirates, çalışanlarına güvenli ve sağlıklı bir işyeri, ayrıcalıklı bir kariyer ve bir dünya dolusu fırsat sunmaya kararlıdır.