YUSUF ZENGİN

Crème Prodigieuse® Boost 25-39 yaş aralığında maruz kalınan stres, yorgunluk gibi yoğun bir hayat tarzının ve şehir yaşamının getirdiği dış etkenlerin zararlarına karşı çok amaçlı bir düzeltici etki sunuyor. Bir günü 48 saatmiş gibi yaşayan kadınlar, tüm gün koşturma içinde hayatın her anının tadını çıkarmak istiyorlar. Bu yoğunlukta ciltleri her gün yüksek strese, uykusuzluğa, şehir yaşamının kirliliğine ve farklı radyasyon düzeyleriyle karşı karşıya kalıyor. Oksidatif stresin, hücresel stresin ve kollajen hasarının saldırısı altındaki cilt ise, adeta patlamaya hazır bir bomba haline geliyor.

NUXE Yasemin çiçeğinin Aynısefa çiçeği ve hücresel şeker molekülleriyle birleştiği anti- oksidan formüllü Crème Prodigieuse® Boost ile hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Bu formül ile koşturmalı hayat tarzının hücre düzeyindeki yansımalarına karşı cildin kendi mekanizmaları harekete geçiriliyor. Tazelik, parlaklık ve gençlik parmaklarınızın ucunda!

Crème Prodigieuse® Boost serisinin formülünde anti-oksidan flavonoller açısından zengin Yasemin çiçeği, kollajen sentezlenmesini hızlandıran yüksek düzeyde aktif molekül bileşenine sahip Aynısefa çiçeği ve hücre yenilenmesini destekleyen Riboz (hücresel şeker) bulunuyor.

Crème Prodigieuse® Boost serisi:

Enerji Veren Onarıcı Konsantrasyon: Cildinizi gündüz ve gece bakıma hazırlamak için ideal bir baz özelliği taşıyan bu serum, Koreli likit kozmetik ürünlerden esinlenen devrim niteliğinde dokusuyla dikkat çekiyor. Formülünde 2 tür hyalüronik asidi bir araya getiren ürün hem nemlendiriyor hem de görünür bir pürüzsüzlük sağlıyor. İçeriğindeki C vitamini ise cildin parlaklığını artırıyor.

Fiyat: 165 TL

Çoklu Düzeltici Jel Krem ve Çoklu Düzeltici İpeksi Krem: Yasemin çiçeğinin anti-oksidan bileşimini doğal hyalüronik asidin pürüzsüzleştirici etkisiyle birleştiren bu günlük kullanıma yönelik krem, taze ve ışıltılı bir cilt sağlarken diğer taraftan da ilk yaşlanma etkilerine savaş açıyor. 2 farklı dokusuyla her cilt tipine uygun bir ürün alternatifi sunuyor.

Fiyat: ikisi de 180 TL

Çoklu Düzeltici Jel Göz Balsamı: Nazik, ultra tazeleyici formülüyle jel formdaki ürün, içeriğindeki botanik kafein ekstresiyle göz çevresindeki koyu renk halkaları ve şişlikleri hedefliyor, uykusuz bir gecenin izlerini göz çevresinden tek dokunuşla siliyor. Formülde yer alan fındık yağı ise, bu hassas bölgeyi hafif yapısıyla güçlendiriyor.

Fiyat: 180 TL

Çoklu Düzeltici Gece Balsamı: Makademya yağı ile zenginleştirilen, zengin formülüyle cilt gece boyunca kendini yeniliyor. Yasemin çiçeği anti-oksidan bileşimi cildin mekanizmalarını harekete geçirirken Hint İnciri hücre yenilenmesini güçlendiriyor. Sonuç mu? Sabah uyandığınızda ışıltılı, pürüzsüz bir cilt.

Fiyat: 180 TL