YUSUF ZENGİN

Emirates Havayolu, Conde Nast Traveller okuyucuları tarafından ‘En İyi Business Class Havayolu’ ve ‘Uzun Mesafe Uçan En İyi Havayolu’ seçildi.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Condé Nast Traveller Okuyucu Ödüllerinde, ‘En İyi Business Class Havayolu’ ve ‘Uzun Mesafe Uçan En İyi Havayolu’ seçilerek, iki ödül birden kazanma başarısı gösterdi. Şirket, geçmişte de dünyadaki en iyi seyahat deneyimlerine yönelik Condé Nast Traveller okuyucularının oyları ile, prestijli ödüller kazandı. Condé Nast Traveller Okuyucuları Seyahat Ödülleri 2018 anketi, 4 Mart 2018 ve 3 Mayıs 2018 tarihleri arasında, internet üzerinden gerçekleştirildi.

Londra’da yapılan törende ödülü alan, Emirates’in Birleşik Krallık Bölüm Başkan Yardımcısı Richard Jewsbury konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Condé Nast Traveller okuyucuları tarafından, dünyanın en iyi havayollarından birisi olarak tanınmanın onurunu yaşıyoruz.Sunduğumuz ürünlerde çıtayı sürekli yükselterek ve yolcuların beklentilerinin ötesine geçerek hem havada hem de karada mümkün olan olası en iyi deneyimi sağlamaya kararlıyız. Hem iş dünyasının hem de eğlence amaçlı seyahat edenlerin Emirates’i, tercih ettikleri havayolu olarak seçmelerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Emirates, dünya çapında en iyi seyahat deneyimi için yeni yöntemler buluyor ve uzun mesafeli uçuşlarda, yolcuların ihtiyaçlarını özel olarak dikkate alıyor. Şirket, geçen ay First Class yolcularının özel süitlerinde BYREDO cilt bakım ürünlerini hem Business hem de First Class yolcularının ise, kabinlerinde Bowers & Wilkins kulaklıkları ve yenilenen Bvlgari hediye paketlerini bulacağı seyahat kitlerini yenilediğini duyurmuştu. Economy Class yolcuları ise, uzun mesafeli ve gecelik uçuşlarda, seyahat için gereken tüm eşyaları içeren, yeni tasarlanan hediye kitlerine sahip oluyor. Tüm kabin sınıflarındaki Emirates yolcuları, en kaliteli yemek ve şaraplarla akşam yemeklerini yiyebiliyor ve şirketin uçuş eğlence sistemi ice üzerinden, 3.500 eğlence kanalından dilediklerini seçebiliyor.

Bu ödüller, şirketin kusursuz müşteri hizmeti ve yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığı nedeni ile bu yıl aldığı ilk ödül değil. Temmuz ayında şirket, prestijli Skytrax Ödülleri 2018’de, art arda 14. kez ‘Dünyanın En İyi Uçuş Eğlence Sistemi’ ve ‘Ortadoğu’daki En İyi Havayolu Personeli Servisi’ ödüllerini de almıştı. Ayrıca, yine Temmuz 2018’de, Dünya Seyahat Ödülleri Ortadoğu organizasyonunda da dört ödül birden kazanmıştı.

Emirates ayrıca bu yıl, uçuş ağını da genişletti ve dört yeni uçuşunu daha duyurdu: Londra Stansted, Bali-Auckland servisi, Sao Paulo üzerinden Santiago de Chile ve (1 Ekim’de başlatılacak olan) Edinburgh, İskoçya.