http://www.gokyuzuhaberci.com/e-dergi/oku.php?id=155#page/1

YUSUF ZENGİN

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Apex 2019 Global Yolcu Tercihi Ödüllerinde ikinci kez en iyi eğlence sistemi ödülünü alırken aynı zamanda Beş Yıldızlı Küresel Havayolu Şirketi resmi sıralamasına da girdi

Emirates, Boston ABD’de, APEX EXPO’da gerçekleştirilen 2019 Global Yolcu Tercihi Ödülleri’nde, art arda ikinci kez En İyi Eğlence Sistemi Ödülünü kazandı. Şirket ayrıca, sadece yolcu geribildirimlerine dayalı ilk havayolu sıralama programındaki en yüksek derece olan Beş Yıldızlı Küresel Havayolu Şirketi resmi sıralamasına da girdi.

Emirates, tüm sınıflarda yolcularına sunduğu, dünya çapındaki seyahat deneyiminin bütünleyici bir parçası olarak, uçak içi eğlence sistemi olan ice’a yatırım yapıyor. Şirket son dönemde, uçaktaki menülerini nasıl geliştirdiği ve küresel ortakları ile birlikte nasıl çalıştığının arka planını göstermek üzere, ice üzerinden kendi Yiyecek ve Şarap kanallarını lanse etmişti.

İce’ta, kendi içeriğinin yanı sıra, 3,500 kadar eğlence kanalı da bulunuyor. Bunlara, dünyanın her yerinden, 40’ın üzerinde dilde yayınlanan, en son filmler, birçok ödüllü TV dizisi, büyük bir müzik koleksiyonu ve 100’den fazla oyun da dahil. Geçtiğimiz yıl, yolculara sunulan eğlence seçeneklerinin çeşitliliğini arttırmak üzere, 1,000’den fazla kanal da eklendi.

ice ayrıca, Liderlik, Genel Yöneticilik ve Pazarlama gibi konuları kapsayan, uzman yönetimindeki LinkedIn Öğrenme kursları ya da başlangıç düzeyinde olanlara dil dersleri veren uTalk dil kurslarını da içeriyor.

170’in üzerinde uçakta, spor turnuvalarını, gerçekleştikleri anda yayınlayan ve gerçek zamanlı haber güncellemeleri olan Live TV bulunuyor. Wi-Fi, Emirates filosunun yüzde 99’dan fazlasında mevcut ve tüm kabinlerdeki yolcular, 20mb ücretsiz internet kullanabiliyor. Emirates Skywards üyeleri, üyelik kademeleri ve uçtukları sınıfa bağlı olarak, sınırsız, ücretsiz Wi-Fi ya da indirimli internet olasılığından uçuşları boyunca yararlanabiliyor. Her ay bir milyonun üzerinde yolcu, Emirates ile seyahat ederken sınırsız bağlantı kuruyor.

APEX Yolcu Tercihi Ödülleri, dünyanın en yüksek sıralaması olan seyahat organizasyon uygulaması Concur®’un ve APEX’in ortaklığı ile elde edilen yolcu geribildirimlerine dayalı olarak veriliyor. 1 Temmuz 2017 ve 31 Haziran 2018 tarihleri arasında, yolcular tarafından, beş yıldızlı bir ölçek kullanılarak, 500’e yakın havayolu şirketinin bir milyonu aşan uçuşunun puanlaması gerçekleştirildi.