Gökyüzü HaberciE-dergisini okumak için tıklayınız

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), bünyesindeki birçok havalimanında başmüdür dahil üst düzey atama gerçekleştirildi.

DHMİ Yönetimi tarafından yapılan atamalarla, Ankara Esenboğa, Balıkesir Koca Seyit, Hakkari, Isparta, Bodrum, Çanakkale ve Denizli gibi birçok havalimanında üst düzey yöneticinin görev yerleri değişti. Yapılan yer değiştirmelerle, motivasyonun artırılması ve tecrübeli yöneticilerden yeni görev yerinde daha fazla verim alınmasının amaçlandığı kaydedildi.

İşte DHMİ’de bugün gerçekleşen atamalar;

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya, Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü’ne, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Başmüdürlüğü’ne Hakkari Havalimanı Başmüdürü Taner Ödemiş, Hakkari Havalimanı Başmüdürlüğü’ne bu havalimanında şef olarak görev yapan Sezgin Değirmenci, Isparta Havalimanı Müdürü İhan Demir ise Bodrum Havalimanı’na Başmüdürü Yardımcısı olarak atandı.

Isparta Havalimanı’na Süha Karaçaltı, Çanakkale Havalimanı Müdürü Mustafa Eroğlu Ankara Esenboğa Havalimanı’na nöbetçi müdür, Çanakkale Havalimanı’na Denizli Havalimanı Müdür Yardımcısı Yaşasın Şahbaz atandı.

Bodrum Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Engin Zırhlıoğlu İşetme Başkan Yardımcısı, İşetme Başkan Yardımcısı Gökhan Sorkunlu Pazarlama Başkan Yardımcısı, Pazarlama Başkan Yardımcısı Doğan Değerli  ise Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı.

Balıkesir Merkez Havalimanı Müdür Yardımcısı Filiz Bulut Yer Müdürlüğüne, Eğitim Müdür Vekili Sinan Yıldız ise KÖİ Başkan Yardımcılığına atandı.