YUSUF ZENGİN

Havaalanları Yer Hizmetleri şirketi Havaş’ın başarılı istasyonları Türk Hava Yolları (THY) tarafından Operasyon Mükemmellik Ödülü ile ödüllendirildi.

Havaş’ın başarılı istasyonları çeşitli kurum ve kuruluşlarca ödül almaya devam ediyor. Havaş’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada; Nevşehir istasyonu Temmuz, Batman istasyonu Ağustos ve Şırnak istasyonu Eylül aylarında yurt içi istasyonlar arasında en yüksek performansı göstererek THY tarafından Operasyon Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldüğü kaydedildi.

28 HAVALİMANINDA HİZMET SUNUYOR!

Havaş; yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Trabzon, Kayseri, Kastamonu, Konya, Şanlıurfa, Şırnak, Sivas, Adıyaman, Muş, Elazığ, Batman, Nevşehir, Sinop, Merzifon, Ağrı, Kütahya, Ordu-Giresun  olmak üzere 26 havalimanında, yurt dışında Letonya’da Riga Havalimanı’nda ve Suudi Arabistan’da Medine Havalimanı’nda olmak üzere 2 istasyonda yer hizmeti veriyor.

Havaş, müşterilerine daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacı ile İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ithalat ve ihracat antrepo hizmeti de sağlıyor.

YOLCU TAŞIMA HİZMETİ DE SUNUYOR

Havaş; Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Hatay, Hopa, Kayseri, Konya, Malatya, Ordu-Giresun, Trabzon, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa Havalimanlarında, havalimanı ile şehir merkezi arasında uçak konforuna sahip otobüsleri ile yolcu taşımacılığı hizmeti veriyor.