YUSUF ZENGİN

İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı’nda “profesyonel karşılama” hizmeti vermeye başlayan Laal Meet&Greet, “ilk izlenim önemlidir” mottosuyla 7/24 profesyonel karşılama yapıyor.

SEYAHAT ACENTELERİ İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Laal Meet&Greet’in verdiği “profesyonel karşılama” hizmeti yurt dışından ve yurt içinden sık misafir karşılayan şirketler için büyük kolaylık sağlıyor. Laal Meet&Greet’in yabancı dil bilen, prezantabl karşılama personelleri, misafirinizi iç hat ve dış hat geliş kapılarında sizin logonuz veya misafirinizin ismi ile karşıladıktan sonra, valizlerini taşımasına yardım ederek, en kısa yoldan transfer aracıyla buluşturuyor. Bu süreçte hava durumu, araçla yapacağı yolculuğun mesafesi ve süresi hakkında bilgi veren Laal Meet&Greet personeli, misafirinizi araca bindirdikten sonra, sürecin tamamlandığını ve misafirin yola çıktığını size bildiriyor.

SİZ NASIL İSTERSENİZ ÖYLE KARŞILAYCAKLAR

Laal Meet&Greet misafirinizi nezaket ve güvenle karşılamanın ötesinde, talep etmeniz halinde, sizin adınıza verilecek çiçek veya özel notla da karşılayabiliyor.

TÜM İŞLEMLER ONLINE

Hizmet almak isteyen şirketler, www.laalvip.com adresinden sisteme üye olup, uçağın sefer numarasını, teslim alacak aracın plakasını ve iletişim bilgilerini girdikten sonra, taraflarına iletilen onay kodu ile tüm riskleri unutup, gönül rahatlığıyla misafirlerini beklemeye başlıyor.

Farklı ülkelerden farklı zamanlarda gelen misafirlerini karşılayacak seyahat acentaları, yolcuların iniş ve karşılama süreçlerini Laal Meet&Greet’in sunduğu web arayüzünden anlık olarak takip edebiliyor. Ayrıca talep etmeleri halinde, şirket ve acentelere, karşılama+transfer hizmeti bir paket halinde de sunulabiliyor.

RÖTAR SORUN OLMAYACAK

Profesyonel karşılama hizmeti sayesinde havayolundan kaynaklı rötarlar de sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü üç vardiya çalışan Laal Meet&Greet personelleri, misafirinizi karşılamak için her an orada bekliyor olacak. Ve süregelen rötarlar hakkında sizi an be an bilgilendirecek.

FİYAT 35 TL

Laal Meet&Greet, 1 ile 5 kişi arasındaki misafirleri; havalimanının uzaklığı, karşılama için görevlendirecek ekstra personelin mesai kaybı, misafiri otoparka kadar yürütmek veya otopark ücreti gibi detaylar düşünüldüğünde 35 TL gibi bir fiyatla karşılıyor.

HİZMEE YENİ HAVALİMANINDA DEVAM EDECEK

Laal Meet&Greet’in profesyonel karşılama görevlileri, yeni İstanbul Havalimanı’nın açıldığı dakikadan itibaren, orada olacak ve hizmete kesintisiz bir şekilde devam edecek.

KURUCU ADNAN KÖKSAL KİMDİR?

Aneno Tour CEO’su Adnan Köksal tarafından kurulan Laal Meet&Greet, profesyonel turizm anlayışı ve standartlarıyla hizmet veriyor.

1985 yılında Amasya’da doğan Adnan Köksal, Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 4 yıl aktif rehberlik yaptı. Ardından Uzakdoğu pazarında faaliyet gösteren Aneno Tour’u kurdu ve halen bu şirkette aktif turizm yaşamına devam ediyor.