İstanbul’un en özel hissettiren alışveriş merkezi İstanbul Cevahir, Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği canlı heykel sergisi ile fark yaratıyor.

Cevahir Alışveriş Merkezi; bilim, moda, spor gibi dallarda döneminin zorluklarıyla mücadele ederek akışına bırakmayan ve geleceğe ilham veren 10 kadının canlı heykellerini ziyaretçileri ile buluşturuyor! Sıra dışı başarılarıyla tarihe adını yazdıran kadınların sergisi, 8-9 Mart tarihlerinde 14:00-19:30 saatleri arasında tüm ziyaretçilerini bekliyor.

“Akışına Bırakma”dılar

İstanbul Cevahir, AVM’nin farklı yerlerine konumlandıracağı geleceğe yön veren kadınların heykel sergisinde, ziyaretçilerine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Sabiha Gökçen, Coco Chanel, Türkan Saylan, Marie Curie ve Eva Peron gibi kendilerine dayatılan kalıpların dışına çıkıldığında nasıl başarılar elde edebileceğini tüm dünyaya ispatlayan kadınların canlı heykel sergisi, görenleri büyüleyecek.

Hayatı akışına bırakmayarak yaratıcı düşünce ve buluşları ile dünyayı değiştiren kadınlardan ilham almak isteyen tüm ziyaretçilerimizi İstanbul Cevahir’e bekliyoruz!