Sizler kahramansınız

Teşkilat mensuplarının AK Parti’nin temel taşı olduğunu kaydeden TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, “Bir tek parti Türkiye Partisidir, o da AK Parti’dir. Türkiye’nin milletvekiliyle, belediye başkanıyla, teşkilatıyla temsilcisi olan tek parti AK Parti’dir. AK Parti’nin tökezlemesi Türkiye’nin tökezlemesi demektir. Başlangıçtan beri siz teşkilat mensuplarımız bu partinin temel taşlarısınız. Sizler bu işin kahramanlarısınız. AK Parti’nin Türkiye’ye, Mamak’a yapacağı daha çok büyük hizmetler var. Mamak teşkilatı girdiği her seçimden zaferle çıkan bir teşkilat. Mamak’ta Murat Bey, Ankara’da Mehmet Bey ile yeni zaferler kazanacağız inşallah” dedi.

 

Hepimizin davası

Partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, “Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak ayrıcalıktır, onurdur. Ancak onun partisinde olmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. Onun kadar çalışmayı, yorulmayı gerektirir. Bu dava sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın davası değil, hepimizin davası” dedi.

 

Ben değil biz olacağız

Partinin kuruluş aşamasında, henüz kimsenin katılmadığı dönemde, elini taşın altına koyan, davanın büyümesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, davanın tohumlarının atılmasında, filizlerinin yeşermesinde, güçlü bir çınar olmasında en büyük katkıyı sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Köse, ”Biz bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız. 31 Mart seçimlerine kadar bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte ben değil biz şiarını devam ettirerek, hep birlikte bir olacağız ve 31 Mart’ta zafer kazanacağız” dedi.