TAMAY ZENGİN

Fransa’nın bir numaralı havayolu şirketlerinden Air France, filosunu Airbus A220-300 tipi uçaklarla genişletiyor. Şirket çevreci yaklaşımını yansıtırken yolculara daha konforlu bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Air France, Eylül 2021’den itibaren yolcularını Airbus A220-300 serisi ile karşılayacak. Bu uçak tipinin seçilmesinde Air France’ın sahip olduğu çevreci yaklaşım ön planda. Kısa ve orta mesafeli uçuşlara hizmet edecek olan uçaklar 149 yolcu kapasiteli ve 5920 km menzilli.
Gelecek nesiller de bu Dünya’yı keşfetsin!
Air France bugünün Dünya’sını keşfetmenin, gelecek düşünüldüğü zaman anlamlı olduğunu savunuyor.
Çevresel ayak izini azaltmayı hedefleyen şirket, bu uçaklara yatırım yaparak çevresel performasını önemli ölçüde arttırıyor. Airbus A220-300, önceki tip uçağa kıyasla %20 daha az karbondioksit ve %50 daha az nitrik oksit yayar.Ayrıca daha sessizdir ve gürültü seviyesini %50 azaltır.
Daha Konforlu Bir Yolculuk
Yeni uçak modeliyle Air France, yolcuların beklentilerini daha iyi bir şekilde karşılamayı hedefliyor.
Airbus A220-300, tek bir koridora sahip, koltuklar 47 cm genişliğinde ve koltuk aralarında büyük alanlar mevcut. Kabin bagajlarınız için de daha fazla alan sunuluyor.
Büyük pencerelerle dizayn edilmiş uçak, huzurlu ve aydınlık bir seyahat ortamı sunuyor. Birbirinden farklı internet seçeneklerine sahip Air France yolcuları, film, dizi ve belgesel gibi eğlenceli içeriklerden faydalanarak zevkli bir yolculuk geçiriyor.