YUSUF ZENGİN

Havaş Koşu Takımı, Antalya’da 3 Mart’ta düzenlenecek Runatolia Maratonu’nda LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı için koşacak.

Havaş Yer Hizmetleri’nin Koşu takımı, Runatolia Maratonu’na LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı adına katılacak. Havaş Koşu Takımı aynı zamanda Maraton’da, tedavileri nedeniyle okula gidemeyen çocukların LÖSEV Canım Kardeşim Ders Evleri’ndeki burs sağlamak için koşacak.

28 HAVALİMANINDA HİZMET SUNUYOR!

Havaş; yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Trabzon, Kayseri, Kastamonu, Konya, Şanlıurfa, Şırnak, Sivas, Adıyaman, Muş, Elazığ, Batman, Nevşehir, Sinop, Merzifon, Ağrı, Kütahya, Ordu-Giresun  olmak üzere 26 havalimanında, yurt dışında Letonya’da Riga Havalimanı’nda ve Suudi Arabistan’da Medine Havalimanı’nda olmak üzere 2 istasyonda yer hizmeti veriyor.

Havaş, müşterilerine daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacı ile İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ithalat ve ihracat antrepo hizmeti de sağlıyor.

YOLCU TAŞIMA HİZMETİ DE SUNUYOR

Havaş; Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Hatay, Hopa, Kayseri, Konya, Malatya, Ordu-Giresun, Trabzon, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa Havalimanlarında, havalimanı ile şehir merkezi arasında uçak konforuna sahip otobüsleri ile yolcu taşımacılığı hizmeti veriyor.