YUSUF ZENGİN

Havaş Yer Hizmetleri şirketi, Mardin Havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcu taşıma hizmetine başladı.

Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine yer hizmetleri sunan Havaş, daha önce duyurduğu Mardin Havalimanı-şehir merkezi arasındaki otobüs seferlerine bugün itibariyle başladı. Mardin Havalimanı’na gelen ve giden tüm yolcular, Havaş’ın hizmete başlamasıyla birlikte taksinin yanında otobüs seçeneğine de sahip oldu. Yetkililer, Havaş seferlerinin aynı zamanda Mardin Havalimanı’nı kullanan yolculara sunulan hizmetin kalitesini de artıracağına dikkat çekti.

28 HAVALİMANINDA HİZMET SUNUYOR!

Havaş; yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Trabzon, Kayseri, Kastamonu, Konya, Şanlıurfa, Şırnak, Sivas, Adıyaman, Muş, Elazığ, Batman, Nevşehir, Sinop, Merzifon, Ağrı, Kütahya, Ordu-Giresun  olmak üzere 26 havalimanında, yurt dışında Letonya’da Riga Havalimanı’nda ve Suudi Arabistan’da Medine Havalimanı’nda olmak üzere 2 istasyonda yer hizmeti veriyor.

Havaş, müşterilerine daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacı ile İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ithalat ve ihracat antrepo hizmeti de sağlıyor.

YOLCU TAŞIMA HİZMETİ DE SUNUYOR

Havaş; Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Gazipaşa-Alanya, Hatay, Hopa, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Ordu-Giresun, Trabzon, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa Havalimanlarında, havalimanı ile şehir merkezi arasında uçak konforuna sahip otobüsleri ile yolcu taşımacılığı hizmeti veriyor.