Timberland'in bu sezon dış giyim koleksiyonundaki parçaların temelinde “Respect Nature” teması dikkat çekiyor. Zorlu kış mevsimin tüm koşullarına uygun alternatifler içeren ve çevre dostu malzemelerle üretilen dış giyim koleksiyonu gücünü inovasyondan alıyor. Dış giyim koleksiyonundaki montlar hafif, %100 sürdürülebilir ve kusursuz yalıtım sunuyor sahip. Bu sezon ilk kez kaz tüyü yerine farklı teknolojilerden elde edilen inovatif malzeme tercihleri Timberland dış giyim koleksiyonuna yön veriyor.

Timberland'in 2019 kış sezonu dış giyim koleksiyonunda son trendleri yansıtan moda anlayışı güçlü inovasyon ve gelişmiş teknik özelliklerle bir arada sunuluyor.

Bu yepyeni teknoloji daha fazla konfor, optimum ısıtma sunarak daha yüksek performanslı bir ürün gamı ortaya koyuyor. Kar, soğuk, yağmur, rüzgâr gibi tüm zorlu mevsim koşullarına uygun alternatiflere sahip Timberland dış giyim koleksiyonunun gücü yenilikçi yaklaşımdan geliyor.

Bu sezon dış giyim koleksiyonunda tercih edilen çevre dostu malzemeler, kaz tüyü gibi alternatiflerin yerini alıyor.

Geri dönüştürülmüş ve çevre dostu malzemeler kullanılarak tasarlanan Respect Nature koleksiyonu hava koşullarına karşı yalıtım sunarken, hijyenik ve hipoalerjenik materyaller içeriyor ve ürünlere nefes alabilen ve çamaşır makinalarında dahi rahatça yıkanabilen özellikler katıyor. Bu sezon ilk kez kaz tüyü yerine farklı teknolojiler sayesinde ortaya çıkartılan inovatif ve çevre dostu malzemeler Timberland'in dış giyim koleksiyonuna yön veriyor.

Timberland'in Respect Nature koleksiyonunda yer alan Therma Range (siyah renk) ve Neo Summit (siyah lacivert, beyaz-mavi, haki ve bordo olarak 5 renk) montlar 1.999 TL, Nordic Edge (siyah, bordo, beyaz ve yeşil olarak 4 renk) olarak adlandırılan hafif, %100 sürdürülebilir ve kusursuz yalıtım sunan koleksiyondaki montlar ise 2.699 TL arasında değişen fiyatlarla mağazalarda ve anlaşmalı online alışveriş sitelerde yerini aldı.

Yüksek performanslı ve her ortamda konfor vadeden Respect Nature dış giyim koleksiyonundaki parçalar, markanın ‘Doğa'nın Kahramanlara İhtiyacı Var' adıyla duyurduğu küresel kampanyasıyla da buluşarak, her birimizi günlük hayatlarımızda değişiklikler yaparak gezegenimizin yardımına koşmaya davet ediyor.