La Mer Yeni The Eye Concentrate

The Eye Concentrate, 10 yıldan uzun bir süre önce yaratıldığından beri La Mer’in ikonikleşmiş ürünlerinden biri haline geldi. Stres seviyesinin gün geçtikçe arttığı günümüz dünyasında, hepimiz sakinlik ve berraklığın peşinden gidiyoruz. Yüzdeki diğer bölgelerden üç kat daha ince olan hassas göz çevresi için kirlilik gibi çevresel faktörler şişkinliğe neden olabilir ve cildin kendini yenileme yeteneğini bozabilir. Hayatın artan stres unsurlarının görünür etkisinden korumaya yardımcı olmak için La Mer, The Concentrate’den ilham alarak hassas göz çevresini besleyen, nemlendiren ve sabitlemeye yardımcı olan yeni nesil konsantre bir formül yarattı. Sonuç? Daha pürüzsüz, daha parlak, daha sağlıklı görünüme kavuşan göz çevresi.

Daha hızlı etki ve daha konsantre bir formüle sahip olan yeni The Eye Concentrate, göz çevresinin görünümünüdönüştürürken sağlıklı görünümün korunmasına yardımcı olur. Bu gelişmiş bakım, koyu halkaların, çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve oluşmadan önce görünür hasarın önlenmesine yardımcı olur.

MUCİZE İKSİR™

İçeriğindeki Konsantre Mucize İksir™ ile hassas göz çevresini hızla yatıştırır, derinlemesine nemlendirir ve görülür şekilde enerji verir.

Efsanevi hücre yenileyici Mucize İksir™ ve zamanla etkisini gösteren Kapsüllü Mucize İksir™ ile tamamlanan yeni The Eye Concentrate, cildin doğal yenilenmesini desteklemeye yardımcı olan enerjiyi sağlarken, iyileştirici nem etkisi ile cildi yatıştırır.

YENİ BERRAKLIK FERMENTİ

İçeriğindeki Jeju Adası’nın saf sularından elde edilen yatıştırıcı yosun konsantrasyonu ve zengin parlaklık sağlayan şeker pekmezinin yanı sıra Berraklık Fermenti ile de cildin doğal dengelenme sürecini desteklemeye ve koyu halkaların görünümünü aydınlatmaya yardımcı olur. Sağlıklı bir görünüm, pürüzsüzleşen çizgiler ve kırışıklıklar için destekleyici özelliğe sahiptir.

IHLAMUR ÇAYI KONSANTRESİ

La Mer’in antioksidan güç merkezi, hassas göz bölgesini kirlilik gibi çevresel unsurlardan kaynaklanan hasarlara karşı savunmaya ve korumaya yardımcı olur.

GÖZ KONSANTRESİ DENEYİMİ

Her dokunuş, formülün gücünü serbest bırakır. Cildi derin bir şekilde nemlendirir ve enerji dalgalanması ile doldurur. Bu lüks ve hafif krem, hassas göz bölgesinde zahmetsizce yayılır ve cildin yüzeyine derinlemesine nüfuz etmek için hızla emilir.

UZMAN TAVSİYESİ

Günde iki kez serinletici aplikatör yardımıyla az miktarda kremi göz çevresine nazikçe masaj yaparak uygulayın ve yorgun görünen gözlerin serinlemesine, tazelenmesine, yenilenmiş görünmesine yardımcı olun.

GÖZ İÇİN LA MER

Dönüştürücü göz bakımı koleksiyonumuzu keşfedin.

THE EYE CONCENTRATE

Nemlendirici krem, kusurlu görünümü yatıştırır, güçlendirir, ve stabilize eder. Koyu halkaların görünümünü gözle görülür biçimde azaltır, çizgilerin görünümünü yumuşatır, hassas göz bölgesini korumaya yardımcı olur.

THE EYE BALM INTENSE

Sakinleştirici krem yorgun ve şişkin gözlerin görünümünü rahatlatmaya yardımcı olur.

THE LIFTING EYE SERUM

Hafif serum sayesinde göz çevresi daha sıkı ve genç görünür.

Fiyat: 1350 TL