Sunexpres havayolları kayıp kediyi 25 gün sonra buldu!

Gökyüzü HaberciE-dergisini okumak için tıklayınız

YUSUF ZENGİN

SunExpres Havayolları Yönetimi, yaklaşık 1 ay önce İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kırılan kafesinden kaçan ‘Şeker’ adlı kediyi bulup Van’da sahibine teslim etti.

SunExpres Havayolları, film gibi bir kedi opearsyonu gerçekleştirdi. Şirket Yönetimi, yaklaşık 25 gün önce İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kafesinin kırılmasıyla kaçıp kayıplara karışan kediyi, sahibinin ‘bulunup teslim edilmesi talebi’ üzerine üzerine harekete geçti. Bunun üzerine tüm çalışanlar tarafından aranan kedi sonunda önceki gün bulundu. Sağlık durumu iyi olan ‘Şeker’ adlı kedi, daha sonra bir çalışan tarafından Van’a götürülerek sahibine teslim edildi.

SunExpress yetkilileri, kedi sahibinin son derece mutlu olduğunu iafede ederek, “Bu kavuşmayı sağladığımız için biz de son derece mutluyuz.” dedi.

Bu arada SunExpress Havayolları, olayı sosyal medya hesabından duyurdu. Şirket şu açıklamayı yaptı:

 Saha ekibimizin yoğun çalışmaları sonucunda küçük kaçağımız ‘Şeker’i bulduk. Veteriner kontrolünden geçen küçük dostumuzu, uçuş ekibimiz eşliğinde birinci sınıf bir yolculuktan sonra sahibine teslim ettik. Dostlarımızın sevincine tanık olmaktan mutluluk duyuyoruz.