Tadında Anadolu, Yöresel Anadolu mutfağının tadı damaklarda kalan tüm lezzetlerini dış hatlardan seyahat eden yabancı misafirlere sunabilecek.
1700 metrekare ile bugüne dek açılan en büyük Tadında Anadolu Mutfağını yetkililer şöyle anlattı:


 
Havalimanında İlk Ocakbaşı
Havalimanında İlk Ocakbaşı, ‘Türk restoranı denilince akla gelen ilk şey ocakbaşı, Türk mutfağı denince ise kebaptır. İşte biz bu ayrılmaz ikiliyi yeni konseptimizde birleştirerek, havalimanında yer alan ilk ocakbaşı konseptini, en modern şekliyle hayata geçirdik.
 
Sahrap Soysal Farkı
Sulu yemek reyonumuz, Türk Yemeği Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal ile hizmet verecek. Soysal’ın birbirinden leziz tencere yemeklerini “Sahrap’ın Ev Yemekleri” bölümümüzde bulabileceksiniz.


 
Türk Kahvesi’nin Kokusuna Geleceksiniz
Türk Kahvesi köşemizde, kahveyi kendimiz kavuruyoruz. Salona yayılan o eşsiz kahve kokusu, inanıyoruz ki uçuşunuz öncesi sizi bir fincan kahve keyfi yaşamaya ikna edecek.


 
Künefe Nasıl Yapılır?
Baklavadan, tel kadayıfa, şöbiyetten, sütlaca sayısız Türk tatlısını bulacağınız özel reyonumuzun yanında, Güney Anadolu mutfağının imzalarından biri olan künefeyi sizlerin gözü önünde yapıyoruz.


 
Ekmek Arası Olmadan Olmazdı
Kültürümüzün bir parçası olan sokak lezzetlerini de elbette unutmadık. Hemen hepsi ekmek arası reyonumuzda sizleri bekliyor olacak.