The Hand Treatment ile devrim niteliğinde el bakımı

Eller vücudun dış etkenlere en çok maruz kalan, ve çoğu zaman da gerektiği kadar önemsenmeyen bölgelerinden biri. Güneş, kirlilik, soğuk ve diğer dış etkenlere karşı korunmasız olan eller her zaman özel bakıma ihtiyaç duyar. Ellerimizi sıklıkla yıkadığımız bugünlerde cildimizin kaybettiği nemi geri kazandırmak önemli.

The Hand Treatment uygulamanın hemen ardından ellerin yüzeyini kaplayarak en kuru ciltleri bile nemlendirip koruyarak yatıştırır. İpeksi formülün içerisinde bulunan La Mer’in akıllı yosunları nemi deriye hapsederek ipeksi ve pürüzsüz bir bitiş sağlar. Cilde tampon etkisi yaratan ve dehidrasyonu engelleyen bu yosunlar yumuşatıcı bir bariyer oluşturarak elleri çevresel faktörlerden korur.

La Mer’in Deconstructed Waters™ teknolojisi cilde enerji kazandırır ve temel içeriklerin tüm gücüyle cilde nüfuz etmesini sağlar. Yeniden yapılandırılmış sular Skin Lightening Complex ile el derisinin yenilenmesi ve cilt tonunun eşitlenmesi için deniz proteinleri ve bitkileri içerir. Devamlı kullanımda istenmeyen renk eşitsizliği ve yaş lekeleri yok olur, daha sağlıklı bir görünüm elde edilir. Skin Lightening Complex’in içerisindeki güçlü anti-oksidanlar gelecekte oluşabilecek zararlardan eli korur.

Güçlü yenileyici içeriğe sahip deniz ve vitamin kökenli içerikler elde yorgunluk hissini azaltmaya yardımcı olur. The Hand Treatment ele masaj ile uygulandığında, piezoelektrik mineraller ve Manyetize Turmalin içeren formülünün enerjisi artarken stresin azalmasına yardımcı olur.

“The Hand Treatment’ın ellere asıl fiziksel yararı içeriklerin de etkisini arttıran bir enerji yaratması. Masaj yapılarak uygulanması anında dolaşımı uyarmaya yardımcı oluyor.” diyor Loretta Miraglia, Ürün Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı.

The Hand Treatment cildi iyileştirir ve elleri daha genç gösterirken yumuşak ve pürüzsüz hissettirir.

The Hand Treatment 3.4oz/100ml, 645 TL