Turkishtechnic İşe alım süreci!

Şirketimiz özgeçmiş havuzunu tutmaz veya bireysel başvuruları dikkate almaz.İşe alım sürecimiz , bir pozisyona ihtiyaç duyulduğunda www.turkishtechnic.com sitesinde bir duyuru yayınlayarak başlar . Duyurunun kapsamı Yönetim Kurulu yetkisindedir ve başvurunun dikkate alınması için kamuya duyurulması zorunludur. Www.turkishtechnic.com adresindeki duyurudan sonrason başvuru tarihinden önce yapılan başvuruların tümü belirtilen ilkelere göre dikkate alınmakta, bu nedenle ilk eleme gerçekleşmektedir. İlk aşamayı geçtikten sonra, çalışan adaylar göreceli pozisyon için özel olarak tasarlanmış sınavlara girerler. Bu aşamaları başarıyla geçen adaylar, bölüm yetkilileri ve İnsan Kaynakları uzmanlarından oluşan bir panel röportajına davet edilir. Mülakattan sonra onaylanan adaylar, başvurulan pozisyona bağlı olarak hemen işe alınabilir veya teknik personel için Çalışmaya Başla Eğitim Programına dahil edilebilir.

Eğitim Programı:
Mülakat panelinin onayını geçtikten sonra adaylara Yönetim Kurulu tarafından verilen kararın ardından bir iş teklifi sunulur.
İşe alım süreci 2-4 ay arasında sürebilir, ancak mevcut koşullara bağlı olarak bu değişebilir.
İş ilanlarımıza sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabilir. Açık pozisyon olmadığı sürece başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
PS Başvurularınız www.kariyer.net adresine yönlendirilir ve genel duyurular aracılığıyla yapılan başvuruların ilerlemesi hesabınız kullanılarak buradan kontrol edilebilir.