İGA İstanbul Havalimanı CEO’Su Kadri Samsunlu, NTV’de Özgür Yılmaz’ın canlı yayın konuğu oldu ve İstanbul Havalimanı’nda Covid-19 salgınına karşı alınan önlemleri ve detaylarını aktardı.

Samsunlu yolcuların havalimanına giriş anından itibaren önlemler eşliğinde uçağa gideceklerini ifade ederken, havalimanın bir çok noktasında dezenfektanların bulunduğunu belirtti.

Havalimanına maskesiz kimsenin alınmayacağını belirten CEO Samsunlu, ayrıca görev yapan personeller içinde tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Kadri Samsunlu kimdir?

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın CEO'su Kadri Samsunlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli midir, hangi okuldan mezundur?

Kadri Samsunlu hangi okuldan mezundur?

Samsunlu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden 1991 yılında mezun oldu, işletme yüksek lisansını Missouri Üniversitesinde tamamladı. Çalışma hayatına mali analist olarak başlayan Samsunlu, 1995- 2006'da çeşitli yatırım şirketlerinde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi sorumluluklarını üstlendi. Samsunlu, 2006 itibarıyla 3 yıl boyunca Romanya ve Türkiye'de yatırım ve kurumsal finansman danışmanlığı yaptı, 2009 yılından itibaren de enerji, inşaat, turizm, gayrimenkul, deniz yolu taşımacılığı ve havalimanı işletmeciliği sektörlerinde üst düzey yönetici olarak görev aldı.