#AtlasGlobal çalışanı Apron kartlarını teslim edin

#AtlasGlobal’den Sevgili Kabin Ekibi Arkadaşlarımız,Birlikte çalıştığımız süre içerisinde göstermiş olduğunuz özveri,emekleriniz,birlikteliğiniz,ekip bütünlüğünüz ve sabrınız için çok teşekkür ederiz.

Gönlümüzde kocoman bir hüzün ama aynı zamanda yaşanan onca güzel anıların bırkatığı bir tebessüm var.Bu vesile ile bu süreç içerisinde izlemeniz gereken yol hakkında son bir bilgi vermek isteriz;
Üniforma,valiz,kolçantası,ayakkabı ve aksesuarlarınızı teslim etmek sizlerin uhdesindedir.
İST Base kabin ekiplerinin Landing ve Apron kartlarını İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekmekte olup teslim edilmemesi halinde ev adresinize teslim alınması için Emniyet Personelinin gelme durumu söz konusu olabilir.

AYT ve ECN Base için ise;kargo şeklinde İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne gönderebilirsiniz.
Kabin amirlerine zimmetlenmiş olan Ipad’lerin İST base için IT departmanı’na teslim edilmesi gerekmektedir.

AYT ve ECN Base için ise kargo şeklinde IT Departmanı’na gönderebilirsiniz. Belirli bir süre daha İnsan Kaynakları Müdürlüğü çalışmaya devam edecek olup(yeni ofisleri doktor odasının ofisidir)Referans Mektubu isteyen ekipleri buradan teslim alabilir.

AtlasGlobal çalışanı Uçuş Böceği,10 yıl boyunca emek vererek, işime fesat katmadan layıkıyla çalıştığım şirketime üzülerek veda etmek zorundaym.Bu şirket bana çok güzel şeyler, çok güzel dostluklar kazandırdı.Hakkım geçen herkese helal olsun.Siz de helal edin.Birgün tekrar havada görüşmek dileğiyle.