ATÜ Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

ATÜ DUTY FREE, 10-12 Haziran 2013 tarihleri arasında TAV Holding ana sponsorluğunda İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen havacılık ve havalimanı işletmeciliği sektörlerinin otoritelerinin katılım gösterdiği ACI Avrupa ve Dünya Yıllık Genel Kurul Toplantısı’nda Altın Sponsor ayrıcalıklarıyla yer aldı.
Kongre öncesi yaklaşık 150 üst düzey katılımcı 8 Haziran Cumartesi akşamı ATÜ DUTY FREE tarafından özel bir davetle ağırlandı.
Kokteyl ve akşam yemeği olarak planlanan organizasyon akışı dahilinde, üst düzey yöneticilere Swissotel’in özel teknesi ile boğaz turu eşliğinde bir kokteyl düzenlendi.
Boğazın muazzam görüntüsü eşliğinde akşam yemeğinin gerçekleşeceği Küçüksu Kasrı’na yanaşılırken, delegeler bir sürprizle karşılaştı. Tekne Küçüksu Kasrı’nın muhteşem ışık ve ses gösterisi eşliğinde iskeleye yanaştı.


Işık ve ses gösterine eşlik eden Konya’dan getirilen 8 semazenin tenör ile olan etkileyici performansı misafirleri adeta büyüledi. Küçüksu Kasrı girişinde arkası kesilmeyen sürprizler saksafon sanatçısı Serdar Barçın’ın büyüleyici müziğiyle ve Altın Kızlar grubunun müzik ziyafetiyle devam etti
Gece sonunda İstanbul’un eşsiz güzelliğine ve kültürüne  hayran kalan  ACI üyeleri kongre öncesi daha önce hiç bir ülkede yaşamadıkları bir akşam geçirdiklerini dile getirdiler.