#Ayjet THY için yedinci dönemi mezun etti

#Havacılık Haberleri#

AYJET Uçuş Okulu ile Türk Hava Yolları A.O. arasında 15 Ocak 2015 tarihinde başlatılan uçuş eğitiminde işbirliği kapsamında, 2 Mayıs 2018 tarihinde uçuş eğitimine başlayan 18 pilot adayı uçuş eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı. Mezuniyet töreni ile eğitimini tamamlayan 18 kişi brövesini taktı.

YÜKSEK BAŞARI

Türk Hava Yolları pilot adayı seçim süreçlerini başarıyla tamamladıktan sonra AYJET’te uçuş eğitimlerine başlayan öğrenciler, eğitimleri boyunca üstün performans gösterdi ve ATPL sınavlarında 91.69 grup ortalaması ile mezun oldu. Dönem birincisi Emirhan Akdemir, dönem arkadaşlarına adına bir konuşma yaptı.

#Havacılık Haberleri#

AYJET ile Türk Hava Yolları arasındaki eğitim işbirliği, bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam etmektedir. Şimdiye kadar Türk Hava Yolları adına 116 pilot adayına AYJET tarafından uçuş eğitimi verildi. Halen 114 öğrencinin uçuş eğitimi devam ediyor.

#Havacılık Haberleri#

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun mezun pilotlarından 83’ü SunExpress, 197’si Pegasus, 538’i Türk Hava Yolları ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 996 pilot kokpitteki yerlerini aldı.

#Havacılık Haberleri#