Babalara Enfes Boğaz Manzarasına Karşı Kahvaltı Keyfi

Conrad İstanbul Bosphorus’tan Tüm Babalara Enfes Boğaz Manzarasına Karşı Kahvaltı Keyfi

Kusursuz hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasına özel bir hediye vermek isteyenleri, enfes Boğaz manzaralı terasta serpme kahvaltı keyfine davet ediyor. 16 Haziran Pazar günü 11.00-14.00 saatleri arasında servis edilecek yöresel Türk lezzetlerinden oluşan serpme kahvaltı ile babalar gününe babanıza harika bir başlangıç yaptırabilir; 14-15-16 Haziran tarihlerinde sağlık kulübündeki yıllık ve sezonluk üyeliklerini yüzde 15 indirimle babanıza hediye edebilirsiniz.

Şehrin tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasına özel bir hediye vermek isteyenleri, panoramik Boğaz manzarası ile ünlü terasında doğal ürünlerden oluşan geleneksel Türk kahvaltısına davet ediyor. Konforlu ve nezih bir atmosferde servis edilen, yöresel lezzetlerin ön planda olduğu serpme kahvaltı, Babalar Günü’nde babasıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçim.

Zengin çeşitliliği ile dikkat çeken Babalar Günü serpme kahvaltısında Çengelköy salatalığı, domates, biber, Yedikule marulu, Trabzon tereyağı ile başlayan lezzet serüveni, Türk kahvaltı kültürünün vazgeçilmezi bal seçenekleri, kaymak, ev yapımı reçel, marmelat seçenekleri ve tahin-pekmez ikilisiyle devam ediyor. Acılı acuka, peynir tabağı, Kanlıca yoğurdu gibi tatların ardından servis edilen ıspanaklı ve peynirli su böreği, domates sosunda pişirilmiş dana sosis, gözleme, sucuklu ya da pastırmalı yumurta, menemen ve omlet seçenekleri ise kahvaltıyı tadına doyum olmaz bir ziyafete dönüştürüyor. Conrad’ın Babalar Günü serpme kahvaltısı yetişkinler için 130 TL, 6-12 yaş arası için yüzde 50 indirimli ve 0-6 yaş çocuklar için ise ücretsiz sunuluyor.

Conrad İstanbul Bosphorus, eksiksiz bir hizmet sunan Sağlık Kulübü’nde Babalar Günü’ne özel bir kampanya da sunuyor. Conrad’ın Sağlık Kulübü’nden babasına yıllık ya da sezonluk üyelik hediye etmek isteyenler, 14-15-16 Haziran tarihleri arasında yüzde 15 indirimin sahibi oluyor.