Bahçeden lezzetlerini Refika Birgül ile öve öve bitirecek…

Kuruyemiş dünyasının gözde markası Bahçeden, yenilenen lezzetlerini keyifli bir reklam kampanyası ile seyirciyle buluşturuyor. Yeni yüzüyle gücünü bir adım daha öteye taşıyan Bahçeden, tüketicilerin kuruyemiş ve kuru meyve ile ilgili beklentilerini gurme ürünleri ve yeni nesil ambalajlarıyla karşılıyor.

Peyman’ın güçlü markası Bahçeden; Deniz Tuzlu Kavrulmuş Fındık, Çiğ Karışık, Ortaya Karışık ve Osmaniye Fıstığı için gastronomi dünyasının sevilen ismi Refika’nın Mutfağı’nın Kurucusu ve Yemek Yazarı Refika Birgül ile bir reklam kampanyasına imza attı. 4 farklı senaryo üzerine kurgulanan reklam filmleri, Bahçeden’in yaşadığı köklü değişimi, yeni gurme lezzetlerini tüketicilere eğlenceli diyaloglarla ulaştırıyor.

Bahçeden yaşadığı dönüşüm ile bir mega marka oldu

Yeni reklam kampanyası ile Bahçeden dünyasını en iyi şekilde anlatmayı hedeflediklerini ifade eden Peyman Pazarlama Direktörü Ali Burak Aygül; “Bahçeden markamızın gücünü, tüm ürün kategorilerimize kanalize etmek için ailemizi büyütme kararı aldık ve geçtiğimiz yılın son aylarında bunu gerçekleştirdik. Çiğ, kavrulmuş ayrımını ortadan kaldırarak, tüm doğal, sağlıklı ve gurme lezzetlerimizi güçlü markamız Bahçeden’in altında topladık. Titizlikle yürütülen Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda, Bahçeden’i bir mega markaya dönüştürerek hem tüketicilerimizin beklentilerine cevap verdik hem de markamızın var olan gücüne güç kattık. Attığımız yenilikçi adımların pazarda ve tüketici nezdinde tam olarak konumlandığına emin olduğumuzda ise tanıtım çalışmalarına başladık” dedi.

Ali Burak Aygül; “Bahçeden’in tüketici ile daha çok konuşması gerektiğine inandık. Marka geçişi, yeni içerik ve ambalaj değişimini tüketiciye anlatabilmek için büyük bir reklam kampanyasına imza attık. Bahçeden dünyasında yaptığımız köklü değişimi en efektif şekilde aktarabilmek adına bir iletişim kampanyası oluşturduk. Bu kapsamda Refika Birgül ile dört filmden oluşan bir reklam çalışması gerçekleştirdik. Refika Birgül ile daha önce de başarılı projelerde bir araya gelmiştik. Refika Birgül, gastronomi dünyasına adını başarıyla yazdıran, güzel sunumu ve emeğiyle yemeği sanata dönüştüren çok başarılı bir isim. Aynı zamanda programlarında verdiği mesajlar da markamızla çok örtüşüyordu. Bu noktada Refika Birgül en doğru isim olarak kampanyamızın yüzü oldu” dedi.

Türkiye’nin öve öve bitirilen lezzetleri Refika’nın esprili anlatımıyla ekranlarda

Yemek Yazarı, TV Programcısı, Youtuber, Refika’nın Mutfağı, Refika’dan ve Börek Prodüksiyon Kurucusu Refika Birgül; “Ben ilk büyük ödülümü Peyman ile yaptığımız “Dev Aşure” Projesi ile almıştım. Arkasında gönül rahatlığıyla durabileceğim bir marka ve ekip… “Öve öve bitirdin” cümlesini de gördüğümde “İşte bu tam benim için yazılmış” dedim. Bahçeden pırıl pırıl bir marka ve şimdi her yaş, her beklenti için bolca çeşit ve gelişen dağıtım ağıyla, bu kuruyemişlerin keyfini çok daha fazla insanın çıkarabileceğine inanıyorum. Ayrıca en kendim gibi hissettiğim reklam oldu, emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Bahçeden’in kimlik kartına dönüşen yeni nesil ambalajları, sağlıklı gıda okuryazarlığını artırmaya destek olacak

Bahçeden ambalajlarını bir kimlik kartına dönüştürdüklerini ifade eden Peyman Pazarlama Direktörü Ali Burak Aygül; “İnsanlar artık ambalaj üzerinde ürüne özgü faydaları görmek istiyor. “Ne yediğini bil, neden yediğini bil” akımı çerçevesinde, tüketici satın alma davranışlarında böyle bir hassasiyet gelişti. Bahçeden olarak, sektörümüzde bu akıma önderlik etmek istedik. Ürünlerimizle ilgili bilgileri ambalaj üzerine taşıyarak paketlerimizi bir iletişim mecrası haline getirdik. Ürünün faydalarının yanı sıra “Neden diğer ürünler değil de Bahçeden?” tercih edilmesi gerektiğini de anlattık. Ürün içeriğiyle birlikte ambalajı da yenilikçi kılarak, sağlıklı gıda okuryazarlığına da katkı sunmayı hedefledik” dedi.