Kusursuz bambu ürünleri ile porselenin muhteşem işlenmiş desenleri Bambum’un Yemek ve Kahvaltı Takımları’nda birleşti. Sofralara estetik bir görünüm kazandıran Bambum Yemek ve Kahvaltı Takımları, bambu ürünleri sıra dışı sunumlara eşlik ediyor. Sağlıklı, estetik ve organik özelliği ile ön plana çıkan Bambum Yemek ve Kahvaltı Takımları kalabalık ve keyifli sofraların baş tacı oluyor. 44 parçadan oluşan Bambum’un Yemek ve Kahvaltı Takımları birbirinden göz alıcı renk ve desenleri ile satışa sunuluyor.

Dünya’da ve Türkiye’de ilk defa bambu ürünlerini porselen yemek ve kahvaltı takımları ile birleştiren Bambum, birbirinden farklı sunumlara kapı aralıyor.

Bambunun doğallığını porselenlerin göz alıcılığı ile birleştiren Bambum Yemek ve Kahvaltı Takımları, kalabalık sofraların vazgeçilmez tercihi oluyor. Birinci sınıf porselene işlenmiş kaliteli desenleri ile göze çarpan Bambum Yemek ve Kahvaltı Takımları kusursuz sofra sunumlarına eşlik ediyor. 44 parçadan oluşan ekolojik ve suya dayanıklı yapısıyla tercih sebebi olan Bambum’un Yemek ve Kahvaltı Takımları, keyifli sofralara şıklık kazandırıyor.