Mücevher tasarımının kurallarını değiştirmesiyle ünlü İtalyan lüks marka, çığır açan vizyonunu yeni, kişiselleştirilmiş bir koku deneyimine taşıyor: Bvlgari Allegra.

Bvlgari Allegra, renkli ve üstün İtalyan yaşam tarzının duygularını ve İtalyan kadınlarının türünün tek örneği olan cazibelerini yenilikçi bir yolculukta birleştiriyor. Beş canlandırıcı parfüm ve beş Magnifying esansları ile birlikte Bvlgari Allegra, eşsiz ve cesur Bvlgari gibi kişinin kendi kokusunu ve imza parfümünü sunarak herkesi Roma’nın hayat dolu tutkusuna davet ediyor.

Kokunuzu kişiselleştirirken öncelikle ana koleksiyondaki beş eau de parfum’den birini seçiyorsunuz. İtalya’nın ışıltılı canlılığına sahip bu beş koku, Romalıların tükenmez enerjisine övgü niteliğindedir ve her bir parfüm karşı konulmaz tatlılıktaki İtalyan kaçışı ile sizi sarar: Akdeniz’in enerjik güneşini, İtalyan aşkının heyecanını, İtalyan dolce’sinin rahatlatıcı zevkini, Roma’da güneş batımı sırasındaki aperitivo eğlencesini ve Venedik festivalinin büyüsünü sunar.

DAHA FAZLA DUYGU, DAHA FAZLA ZEVK, DAHA FAZLA NEŞE, DAHA FAZLA RAHATLIK VE DAHA FAZLA TUTKU?

Bvlgari eşsiz vizyonu ve efsanevi ruhuna sadık kalarak endüstride bir ilki açıklıyor: Beş seçkin esans ile kişisel imza parfümlerinizi yaratın. Magnifying Koleksiyonunda bulunan beş esans, beş eau de parfum’den herhangi biri ile karışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Sanki İtalyan gelatosunun üzerindeki iki kremsi dondurmanın bir araya gelişi gibi, Magnifying esansları eau de parfum ile bir araya gelerek imza İtalyan dokunuşunu verir. İşte şimdi daha fazlası için #MagnifyForMore.

Kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi ile parfümünüzü kendi yaratıcılığınız ile hazırlayabilirsiniz. Beş eau de parfum ve beş Magnifying esansı ile sayısız seçeneğin tadını çıkarın. Tıpkı iki İtalyan macerasının aynı olmadığı gibi, hiçbir koku da birbirine benzemez. Ancak her yeni parfümün kalbinde, İtalya ve Bvlgari yaşam tarzının tutkulu ruhu ve karşı konulmaz cazibesi vardır.

Bu sofistike koku karışımı sisteminin arkasında Bvlgari’nin meşhur işçiliği bulunur. Bvlgari’ye özel notalarla birlikte uzman parfümör Jacques Cavallier, doğanın gerçek mücevherleri olan hammaddeleri rafine etti. Beş esansta —Magnifying Musk, Magnifying Bergamot, Magnifying Rose, Magnifying

Vanilla and Magnifying Patchouli— en iyi hasatlar sonucunda değerli materyallerin birlikteliğinden elde edilen zengin içerikler bulunuyor. Cavallier’in iyileştirme süreci ile, her bir içerik kendi mükemmel yönlerini ortaya çıkararak renklerin canlılığını ve filtresiz duygularını sunuyor.

Taze Calabria bergamotundan, bereketli Endonezya paçulisine, doğanın yenilenme gücü Bvlgari Allegra’da ortaya çıkıyor. İtalyan yaşamının cezbedici duyguları ile ışıldayan enfes kokular, Magnifying ile türünün ilk örneği kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi yaratıyor.