Çelebi TVP Sertifikası

Celebi Celebi Havacılık Akademisi IATA Eğitim Doğrulama Programı (TVP) Sertifikasını Aldı

İstanbul, 28 Mayıs 2020: Çelebi Havacılık Holding, sektörde IATA Eğitim Doğrulama Programı (TVP) sertifikasını alan ilk yer hizmetleri şirketi olduğunu duyurdu.

Çelebi Havacılık Akademisi, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Eğitim Onay Programı (TVP) tarafından Eğitim ve Gelişimde resmi Mükemmeliyet Merkezi olarak onaylandığını duyurmaktan gurur duyar.

IATATVP, eğitim ve geliştirmedeki mükemmelliğin yanı sıra endüstri eğitim standartları ve en iyi uygulamalarla uyumluluğu tanıyan bir sertifika programıdır.

Ödül, Çelebi Havacılık Grup Şirketleri’nin eğitim sisteminin kritik alanı, eğitim organizasyonunun çalışma standartları ve yönetiminin kapsamlı bir değerlendirmesinin ardından verildi.

Buna ek olarak, Çelebi Havacılık bünyesinde Yolcu Hizmetleri ile ilgili iş fonksiyonları için ilk ve devam eden yeterliliğin kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesinin ardından, Çelebi Havacılık Akademisi, Yolcu Taşıma Eğitimi için Onay Sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

Bu sertifika, çalışanlara eğitim teslimatı için hem içeriğin hem de sürecin IATA Havaalanı İşleme Kılavuzu (AHM) tarafından belirlenen eğitim standartlarını karşıladığını onaylar.

“Hem Havacılık Akademimiz hem de Yolcu Taşıma eğitimi için TVP sertifikası alan ilk yer hizmetleri şirketi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu dönüm noktasını başarmak, eğitim ve geliştirmede üstün kalite ve endüstri eğitim standartlarına uyum anlamına gelen grup eğitimi teklifimizle belirlediğimiz en yüksek standartlara uyma taahhüdümüzü güçlendirir ve onaylar. Bu muhteşem başarı bizi daha da güçlendirecek!

Bu yolculuğu tamamlamak için çok emek veren tüm Akademi ekip üyelerimizi tebrik ediyoruz. Müşterilerimiz ve tüm grubumuz için sahadaki tüm personelimiz için daha iyi bir geleceğe ve daha büyük başarılara olan bağlılıklarını alkışlıyoruz, ”Dave Dorner, Grup CEO’su.”

“IATA’nın çabalarımızı takdir ettiği için gerçekten minnettarız. Çelebi’nin öğrenme kültürü ve başarısı harika çalışanlarımız tarafından inşa edildiği için bu sertifikayı çok ciddiye alıyoruz. İnsanların bireyler olarak saygı duyulduğunu, işlerine değer verildiğini ve büyümek için güçlendirildiklerini hissettiği bir ortamı sürdürmek için her gün çalışıyoruz. Bu taahhüdü her yıl ilerletmeye devam edeceğiz. ” Derya Tekin Yusuf, Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim ve Geliştirme.

“Çalışanlarımız Çelebi’nin bel kemiğidir ve müşterilerimize mükemmel bir hizmet deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz. Yetkin ve eğitimli çalışanlar anahtardır. ” Evren Gerçek, Global Akademi Direktörü

“IATA, Çelebi’yi IATA Eğitim Doğrulama Programı (TVP) sertifikasını aldığı için kutluyor. Sertifikasyonun tamamlanması, liderliğinizin ve çalışanlara endüstri tarafından tanınan standartları karşılayan yüksek kaliteli ve etkili eğitim sağlama konusundaki kararlılığınızın kanıtıdır. ” Stéphanie Siouffi, Direktör, IATA Eğitimi.

Editörler için Notlar:

Kısaca Çelebi:
Çelebi Havacılık A.Ş.

yardımcı ürünlerimizle. Çelebi, Türkiye’nin ilk özel sektör yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında Çelebi Hava Servisi’nin kurulmasıyla havacılık sektörüne adım attı. Günümüzde entegre hizmetlerin en başarılı örneklerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Rampa, Yolcu, Yük Taşıma, Depo Yönetimi, Köprü Operasyonları, Kamyon Taşımacılığı, Genel Havacılık, Havaalanı Lounge Yönetimi ve Premium Hizmetler sunan Türk Sivil Havacılık sektörü.

Çelebi, 13.000’in üzerinde özverili çalışanıyla 2 kıtada, 4 ülkede 40 istasyonda faaliyetlerine devam etmektedir. Amacımız coğrafyamızı genişletmek

daha gelişmekte olan pazarlara kapsama alanı sağlarken, aynı zamanda bir

dünya çapında büyüyen meslektaşlar ailesi ve ortaklarımızın hizmet ihtiyaçlarını karşılamak.

IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği), küresel hava trafiğinin% 82’sini oluşturan yaklaşık 290 havayolunu temsil etmektedir.
IATA Eğitim Doğrulama Programı (TVP), eğitim ve geliştirme uygulamalarında mükemmelliği ve endüstri eğitim standartlarına uyumu tanımak için standartlaştırılmış bir sertifika programıdır. TVP, havacılık endüstrisindeki paydaşların eğitim kapasitesi oluşturmasına, vasıflı personel ile işyeri öğrenimini iyileştirmesine olanak tanır.